SON DAKİKA



Haber > Gündem > Haluk Levent, "Ecem Güçlük" hesabının sahte olduğunu öğrenince özür diledi

Haluk Levent, "Ecem Güçlük" hesabının sahte olduğunu öğrenince özür diledi

31 Temmuz 2021 Cumartesi - 19:28




Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ecem Güçlük adıyla açılan hesabın sahte olduğunu, tecavüze uğradığı yönündeki beyanlarının yalan olduğunu, hesabı kullanan kişinin ise bir erkek olduğunu açıkladı.





Twitter’da Ecem Zahmet ismine açılan bir hesaptan yapılan paylaşımlarda 3 sene evvel 4 kişi tarafından tecavüze uğradığını ve adalet aradığını söz edildi. Kısa müddette toplumsal medyada gündem olan bahisle ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Bağlantı Lideri Fahrettin Altun, Ecem Zahmet ismine açılan hesabın düzmece olduğunu, tecavüze uğradığı tarafındaki beyanlarının gerçekliği yansıtmadığını ve hesabı kullanan kişinin bir erkek olduğunu açıkladı.

HALUK LEVENT TAKVİYE OLMAK İSTEMİŞTİ

AHBAP Derneği’nin kurucusu sanatçı Haluk Levent ise kısa müddette gündem olan “Ecem Zahmet yalnız değilsin” etiketiyle paylaşım yaparak genç kıza ulaşmak için çalışma başlatacaklarını söylemişti.

haluk-levent-ecem-gucluk-hesabinin-sahte-14297534-5614-m.jpg

“YAPILAN AHLAKSIZLIKTIR, ÖZÜR DİLERİM”


Fahrettin Altun’un bu türlü kriminal bir hadisenin bulunmadığını açıklamasının üzerine Twitter hesabından paylaşım yapan Levent, yaşadığı keder ve pişmanlığı lisana getirdi. Başarılı isim paylaşımında “O kadar çok paylaşıldı ki, o kadar çok etiketlendi ki ben de bu tweeti atmıştım. Bu tweetten sonra her gün Ecem’e ulaşmaya çalıştık. Az evvel İrtibat Başkanlığı bu olayın uydurma olduğunu ortaya çıkardı. Yapılan ahlaksızlıktır. Ben de galeyana geldiğim için sizlerden özür diliyorum” diye not düştü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap