SON DAKİKA



Haber > Gündem > HDP’ye oy verenler kardeşimizdir

HDP’ye oy verenler kardeşimizdir

11 Eylül 2015 Cuma - 11:48




Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.





Yılmaz; "Maalesef HDP'nin siyasi iradesinin pek de güçlü olmadığını gördük. Esas belirleyici olanın terör örgütü olduğunu, HDP'nin bu kadar insandan oy aldığı halde bunun hakkını veremediğini gördük. HDP'ye oy verenler de bizim kardeşimiz. Bizim onlarla hiçbir sorunumuz yok ama asıl sorun HDP'yi yönetenler. Kendilerine oy verenlerin beklentilerini karşılayacak bir siyaset izlemediler." dedi.

İşte Yılmaz'ın konuşmasından satırbaşları:

Bugün terörden bizim hiçbir faydamız yok, ama başka odakların faydaları var. Buna karşı birleşmemiz lazım. Uluslararası düzenye terörle mücadele için daha güçlü bir işbirliği yapmamız lazım. Şu an teröre karşı uluslararası iş birliği yeterli değil. Teröre karşı topyekün birliktelik oluşmalı.

TERÖRE TEPKİ EYLEMLERİ

Batıda yaşayan Kürt vatandaşlarımızın canına, malına kastedenler terör örgütünün değirmenine su taşıyor. Elimizden gelen bütün gayreti sivillerin zarar görmemesi için harcıyoruz, sivillere zararın asıl sorumlusu terör örgütüdür. Teröre karşı net ve


ilkesel tavır sergilememiz lazım. Terör ülkemizin uzun yıllardır yaşadığı bir beladır, hastalıktır.

"HDP'YE OY VERENLER DE BİZİM KARDEŞİMİZ"

Maalesef HDP'nin siyasi iradesinin pek de güçlü olmadığını gördük. Esas belirleyici olanın terör örgütü olduğunu, HDP'nin bu kadar insandan oy aldığı halde bunun hakkını veremediğini gördük. HDP'ye oy verenler de bizim kardeşimiz. Bizim onlarla hiçbir sorunumuz yok ama asıl sorun HDP'yi yönetenler. Kendilerine oy verenlerin beklentilerini karşılayacak bir siyaset izlemediler.

DİYARBAKIR'DA ÇORBACIYA YAPILAN SALDIRI

Tüm Diyarbakır olarak buna hep birlikte karşı durmalıyız. Burada hedef tam anlamıyla Diyarbakır'dır. Burada hedef tüm Diyarbakır'ın huzurudur. Öncesinde de çok hain saldırılar yapıldı. Trafik kazası ihbarı yapılıp polislerimiz şehit edildi.


90 YILLARA MI DÖNÜLÜYOR?

Türkiye hiçbir zaman 90'lı yıllara dönmeyecek. Eski Türkiye geride kaldı. Eski yıllara dönmemiz için çaba sarf eden terör örgütüdür. Türkiye bu tuzağa düşmeyecek. Hem kamu düzenini sağlayacağız, hem de halkımızı kesin çizgilerle bu terörden ayırıp demokratikleşeceğiz. Ben o bölgenin insanıyım. 90'lı yılların ne anlam ifade ettiğini çok iyi bilirim. 90'lı yıllar, işkence, faili meçhul demek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap