SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hepsine haddini bildireceğiz

Hepsine haddini bildireceğiz

11 Mart 2016 Cuma - 17:30




Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen toplu açılış t





Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini dile getiren Kurtulmuş, yeni  Türkiye'nin kurulmasını istemeyen, Türkiye'nin daha güçlü, milleti ile devletinin  kaynaşmış bir şekilde kalkınmış, büyük bir Türkiye olarak yoluna devam etmesini  istemeyenlerin, fesat odaklarının sağdan soldan kurdukları bir takım oyunlarla  Türkiye'nin önünün kesilmeye çalışıldığını söyledi.

Türkiye’ye karşı, "Aman, bu hızlı yürüyüşünü nasıl engelleriz" diye  hiç bir araya gelmeyecek insanların ve çevrelerin bir araya gelip, Türkiye’nin  ayağına çelme takmaya çalıştığına dikkati çeken Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Akif’in tabiriyle, 'Kimi Hindu, kimi yamyam, kimi bilmem ne bela.  Hani tauna da zuldür bu rezil istila...' Dört koldan kullandıkları maşalarıyla bu  ülkeyi hareketsiz bırakmaya çalışıyorlar. 22 Temmuz'dan bu yana sistematik bir  şekilde Türkiye'yi terörle sararak, Türkiye'yi hedeflerinden geri koymaya  çalışıyorlar. Lakin boş, ne yaparlarsa yapsınlar, göklerden gelen bir karar  vardır. Bu milletin derin bir feraseti, derin bir irfanı vardır. Onlar bölmeye  çalışacaklar, onların bu milletin ayaklarına çelme takmaya çalışacaklar, onlar bu  ülkeyi terörle hareketsiz hale getirmeye çalışacaklar. Biz de Sayın  Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni Türkiye sevdalıları olarak 78 milyon el ele,  gönül gönüle, yürek yüreğe aynı bayrağın altında, aynı peygamberin ümmeti olarak  aynı milletin evlatları olarak yolumuza devam edeceğiz. Onların görevi yıkmak,  bizim görevimiz yapmak. Onların görevi yeni Türkiye'yi engellemek, bizim görevimiz yeni Türkiye’yi inşa etmek."

Terörün de geride kalacağını ifade eden Kurtulmuş, "Onlar, sanmayın ki  bu terörle sadece maşa olarak kullandıkları örgütlerle bu ülkenin insanlarının  önünü kesmek istiyorlar. Ondan çok daha ilerisini istiyorlar. Bir asır evvel  çalışıyorlar. Şimdi bu ülkenin, bu coğrafyanın insanlarının Türklerin, Kürtlerin,  Arapların, Farisilerin şimdi zihinlerini bölmeye çalışıyorlar. Ne yapsalar boş.  Sizin ferasetinizle, Allah'ın takdiriyle biz de tam tersini yapacağız. Terörle  sonuna kadar mücadele ederek, bu ülkenin halkıyla gönül gönüle yolumuza devam  edeceğiz" diye konuştu.

 Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Sakın ha sakın bir karamsarlığa  kapılmayın. Ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye’yi iktisaden de ileriye götüreceğiz.  Bu milletin daha müreffeh hale gelmesini sağlayacağız. Bu milletin ayağına çelme  takmaya çalışanlara ister terör örgütleri olsun, ister paralel çeteler olsun  hepsine haddini bildireceğiz ve yolumuza öyle devam edeceğiz. Allah sözümüzü  kuvvetli kılsın, geleceğimizi aydınlık eylesin. Bu bayraklar inmesin, bu ezanlar  susmasın ve bu birliğimiz, kardeşliğimiz hiçbir zaman kesilmesin”  değerlendirmesinde bulundu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap