SON DAKİKA



Haber > Gündem > Herkes bu sürece destek vermeli

Herkes bu sürece destek vermeli

08 Nisan 2013 Pazartesi - 09:23




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Toplumun her kesimi bu sürece destek vermeli, Türkiye'nin enerjisini kaybettiği en büyük alanlarda





Şahin, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin çeşitli illerini dolaşarak vatandaşları yaşanan son gelişmelerle ilgili bilgilendirdiklerini ifade ederek, "Toplumun her kesimi bu sürece destek vermeli, Türkiye'nin enerjisini kaybettiği en büyük alanlardan bir tanesi bu terör alanıdır. Eğer biz enerjimizi terörle mücadele sorununu çözerek başka alanlara teksif ettiğimizde inanınız Türkiye çok kısa bir sürede farklı sıçramalar yapacaktır. Bunu halkımızın hissettiğini görüyorum. İnşallah Türkiye önümüzdeki süreçte çok farklı noktalara gelecektir" diye konuştu. ELEŞTİRİLER HİÇBİR HAKLI NEDENE DAYANMIYOR Muhalefetin bu sürece tepki vermesinin nedeninin siyasi olduğunu anlatan Şahin, "Bu süreç başarılı olursa AK Parti'nin kamuoyundaki desteği daha da artacaktır, Tayyip Erdoğan'ın gücü daha da yükselecektir endişesi nedeniyle muhalefet yaptıklarını düşünüyorum. Buna da üzülüyorum doğrusu. Çünkü eleştiriler hiçbir haklı nedene dayanmıyor" ifadelerini kullandı. AKİL İNSANLAR ÖNEMLİ Akil insanlar konusuna da değinen Şahin, şunları söyledi: "Bu akil insan dedikleri insanlar, bu ülkenin yazarları, çizerleri, düşünürleri, sanatçıları günlük meşgalelerini bırakarak 2 aylık bir süre bu sorunun çözümü için zamanlarını ayırmışlarsa onlara ancak teşekkür edilir, onlar ancak takdir edilir ve alkışlanır. Ne diyelim kıskanma senin de olur diye bir söz var ya haset etme ne olur çalış senin de olur." Akil insanların vatandaşların aydınlatılması bakımından önemli bir sorumluluk üslendiklerini kaydeden Şahin, "Başlı başına farklı kesimlerden belki de bir siyasi partiyle ilişiği olmayan bu kişilerin bu sürece destek veriyor olmasının psikolojik olarak olumlu yansımaları olacağı kanaatindeyim'' şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap