SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hukuk ayaklar altında

Hukuk ayaklar altında

26 Nisan 2015 Pazar - 17:15




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Edirne’de açıklamalarda bulundu.





İnce, AK Parti iktidara gelmeden önce Türkiye’de yargısız infaz konuşulduğu ifade etti. AK Parti ile birlikte artık yargı yoluyla infazın konuşulduğunu vurgulayan İnce, “Artık yargısız infazlar, yargı yoluyla infaza dönüşmüştür.” dedi.HSYK, Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay’daki seçimlerde hakimlerin siyasi görüşlerinin gazetelerde çarşaf çarşaf yayınlandığını ifade eden İnce, “Cemaatçiler, sosyal demokratlar, milliyetçiler, hükümetler yanlıları diye hakimlerin, savcıların isimleri gazetelerde yazılır oldu. Bu utanç verici bir durumdur. İnsanlık adına, hukuk adına, 21. yüzyıl adına utanç verici bir durumdur.” diye konuştu.

Türkiye’de hukukun, adaletin ve yargının ayaklar altına alındığını kaydeden Muharrem İnce, kimsenin can ve mal güvenliğinin olmadığına vurgu yaptı. “Cemaate oh olsun” gibi bir yaklaşımın doğru bir yaklaşım olmadığının altını çizen İnce, şunları söyledi: “Bugün sana ise yarın banadır. Türkiye’de bu iktidar döneminde hiç kimsenin güvenliği yoktur. Yarın milletvekillerine bunu yapabilir. Bırakın gazeteci ve yurttaşları. Emin olun ki bu gidiş tehlikeli bir gidiştir.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap