SON DAKİKA



Haber > Gündem > İlk dersi Akil Adam verecek

İlk dersi Akil Adam verecek

13 Nisan 2013 Cumartesi - 09:01




AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, partisinin Siyaset Akademisi'nde ilk dersi Akil Adamlar Karadeniz Bölge Başkanı Yusuf Şevki Hakyemez’in ve





AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, partisince düzenlenen AK Parti Siyaset Akademisi'ne Akil Adamlar Karadeniz Bölge Başkanı Yusuf Şevki Hakyemez'in katılacağını ve başkanlık sistemi ile ilgili açıklamalarda bulunacağını söyledi. Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de birlik ve beraberliğin sağlanmasında önemli katkıları olacak Akil Adamlar Heyeti'nde yer alan Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez'in, bütün boyutlarıyla başkanlık sistemini anlatacağını belirtti. Millete hizmetin önündeki en büyük engellerin başında görülen bürokratik oligarşinin takip eden süreçte bütünüyle tasfiyesine imkan verebilecek başkanlık sisteminin bütün boyutlarıyla ele alınacağını ifade eden Çimen, şunları kaydetti: BAŞKANLIK SİSTEMİ "Parti kadrolarının donanım ve birikimlerinin artırılmasının yanı sıra her türlü görüş ve düşünceden insanlarımızın AK Parti ile tanışmasına vesile olması hedeflenen siyaset akademileri aynı zamanda halkımızın siyasi ve sosyal hayatının seviyesine kaliteli katkı yapmak amacındadır. Gümüşhane siyasal kültürüne katkıda bulunacağına inandığımız Siyaset Akademisi'nin 2014 yerel seçimlerine yönelik ilk programı 14 Nisan'da Atatürk Kültür Merkezi'nde başlayacaktır. İlk dersi değerli bilim adamımız Prof Dr. Yusuf Şevki Hakyemez verecek. Siyaset Akademisi'ne katılarak buradan yeni Türkiye'nin, yeni siyaset anlayışına giriş yapacak tüm katılımcılara zihin ve gönül açıklığı diliyorum."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap