SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstihdam ve yol namusumuzdur!

İstihdam ve yol namusumuzdur!

26 Ekim 2015 Pazartesi - 18:06




AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Vakfıkebir mitinginde coşkulu kalabalığa seslendi.





AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Vakfıkebir mitinginde coşkulu kalabalığa seslendi. Soylu, "Trabzon'a Vakfıkebir'e Büyükliman Havzası’na 7 Haziran öncesi burada verdiğimiz sözleri Sayın Başbakanımız bundan bir hafta önce Trabzon meydanında anlatmış, nasıl bunların altına ikinci sefer imza atmışsa, ey Büyükliman, bizi buradan güçlü gönderin ki; Trabzonumuzu hizmetlerle projelerle buluşturalım" dedi.

İKİ ANA MESELE

Trabzon'a Körfez ülkelerinden 500 bine yakın turist geldiğine dikkat çeken Soylu, "Trabzon olarak bunun altyapısını yapmalıyız. Bir taraftan Giresun'dan Rize sınırına kadar 40 dakikada alabilecek bir transit yol, İran'da ambargo kalkıyor, böylece Trabzon Limanı en hareketli limanlardan birisi haline gelecek. Onu demiryolu ile Erzincan'a, oradan Anadolu'ya, Kafakaslar'a, hem hızlı tren hem de yük treni ile bağlayıp, Trabzon'u hem ticaret hem de turizm merkezi yapacağız. Trabzon'u isihdamla buluşturacağız.

Akyazı'ya bir şehir hastanesi yapıyoruz. Bunun sözünü de Sayın Başbakanımız iki sefer verdi. Büyükliman'a, Şalpazarı’na, bir taraftan Beşikdüzü'ne, bir taraftan Vakfıkebir'e, herkese buradan söyleyeceğimiz bir şey var, biz sizin evladınızız, bize sahip çıktınız. Trabzon'un iki ana meselesi var. Birincisi iş ve istihdam onun için bu projeleri yapıyoruz. İkincisi ise yol. Bu iki mesele de bizim namusumuzdur. Sesiniz gür çıksın. Trabzon'a hizmet için 6-0 yapmaya var mısınız? Biz sizi mahcup etmeyeceğiz. Biz size evlat olarak layık olacağız" dedi. Soylu daha sonra seçim otobüsünden, diğer milletvekili adayları Salih Cora ve Muhammet Balta ile birlikte Vakfıkebir ve Beşikdüzü'nde halkı selamladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap