SON DAKİKA



Haber > Gündem > İYİ Parti'den yerel seçimde ittifak çıkışı: Tabanımız sıcak bakmıyor

İYİ Parti'den yerel seçimde ittifak çıkışı: Tabanımız sıcak bakmıyor

03 Ağustos 2023 Perşembe - 15:52




İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu, yerel seçimlere ilişkin ittifak çıkışı geldi. Kavuncu, partinin Kurucular Kurulu üyesi Ethem Baykal'ın 'Parti Fetnokrat yapıdadır' sözlerine de tepki gösterdi.





Çeşitli programlara katılmak üzere Ordu'ya gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu, partililerle buluştu. Bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Kavuncu, partinin Kurucular Kurulu üyesi Ethem Baykal'ın 'Parti Fetnokrat yapıdadır' sözlerine tepki gösterdi.

Baykal için disiplin sürecinin başlatıldığını belirten Kavuncu, "Bunlar deli saçması yalanlardır. Kurulduğumuz günden beri içeriden, dışarıdan bu tür iftiralara çok uğradık. Bunları biz hiç dikkate almıyoruz. İlgili beyanda bulunan arkadaşımızla alakalı disiplin süreci de başlamıştır. Hem bu partinin kurucusu olacaksınız, 6 yıl bu partide emek vereceksiniz ondan sonra da bu partide, bu kadar mücadele eden insanın üstüne böyle bir iftira atmak gibi hadsizce tavır içerisinde olacaksınız. Disiplin kurulumuz gerekli cevabı verecek. Hukuk önünde de iftira attığı insanlar hakkını arayacak. Bu işin bir de mahşerde bir hesabı vardır. Bu iftiralar, iftira atanların alnında bir ömür boyu kara leke olarak kalmaya devam edecek" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap