SON DAKİKA



Haber > Gündem > İzmir’e hizmet ibadettir

İzmir’e hizmet ibadettir

25 Nisan 2015 Cumartesi - 16:18




AK Parti İzmir Milletvekili Adayı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, seçim çalışmalarını yürüttüğü Menderes’te sivil toplum kuruluşları ve muht





Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Menderes ilçesinde kahvaltılı toplantıda muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Bakan Eroğlu, ''Bende İzmir’den aday olmaktan mutluyum. Çünkü İzmir’e hizmet etmek, gerçekten benim için bir ibadettir. İnşallah buraya güzel hizmetler yapacağız. Bizim kültürümüzde bir yere eli boş gidilmez. Tabi size Afyon’dan kaymaklı lokum getirecek halimiz yoktu. Size heybemiz dolu olarak geldik. Bizim bakanlığımız Türkiye’de en büyük yatırımları yapan bakanlıktır. İzmir’e gereken en büyük ehemmiyeti vereceğiz. Zaten hükümet olarak da İzmir’i seviyoruz. İzmir’e şu ana kadar 28 milyar liralık yatırım yaptık. Tabi daha yapılacak çok hizmet var. Biz buraya gelirken hazırlık yaptık. İzmir’e neler yapabiliriz diye. Tabii daha önce vaad edilmiş 35 proje vardı. O sözümüzdür bir kısmı yapıldı bir kısmı da yapılacak. Ayrıca 466 tane proje ile geldik. Toplan 501 proje ile inşallah İzmir’de destan yazacağız. İzmir’e ne yapılsa azdır. İzmir Ege’nin batıya açılan kapısıdır. İzmir sadece Ege’nin değil, bizim hedefimiz dünyanın incisi yapmak” dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap