SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kar sonrası Erdoğan talimat verdi: Soylu İstanbul'a bakın nasıl geldi?

Kar sonrası Erdoğan talimat verdi: Soylu İstanbul'a bakın nasıl geldi?

25 Ocak 2022 Salı - 09:27




İstanbul'a kar yağışı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Soylu ile Karaismailoğlu'na "İstanbul'a gidin" talimatı verdi.





İstanbul'da uyarısı günlerdir yapılan yoğun kar yağışı hayatı derinden etkiledi. Dün sabah saatlerinden itibaren etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle İstanbul'da ana yollarda sürücüler yolda kaldı. Toplu ulaşım zar zar gerçekleştirildi. Ana yollar başta olmak üzere bütün kara yolları kara teslim oldu. İstanbul Havalimanında da tablo aynıydı. Havalimanına giden yollar da kar nedeniyle kapanınca yolcular ve turistler mahsur kaldı. Şehir içine uzaklığı ile eleştirilen, havalimanında iniş ve kalkışların iptal saati de 13.00'e kadar uzatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İstanbul'a gidin" dediği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ve  AFAD Başkanı Yunus Sezer ise kullanıma kapatılan Atatürk Havalimanı’na iniş yapması dikkat çekti.

Bakanların Atatürk Havalimanı’na inişini gazeteci İbrahim Haskoloğlu yaptığı paylaşımla duyurdu. 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap