SON DAKİKA



Haber > Gündem > Karadenizli kendi meselesini bilir!

Karadenizli kendi meselesini bilir!

18 Temmuz 2015 Cumartesi - 15:26




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Yeşil Yol’a karşı çıkanları PKK ile aynı kefeye koydu.





AK Parti Trabzon teşkilatları Bayramlaşma töreninde buluştu. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayram programında,  bu bayram önceki bayramlara nazaran katılım oldukça azdı. Milletvekilllerinin tam kadro katılmasına rağmen salonun yarısından fazlasının boş olması büyük şaşkınlık yarattı. 

so

Önceki bayramlarda Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’ndeki aynı salonda balkonda bile yer bulmak mümkün olmazken, katılımın az olması partililerin sinirlerini bozdu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tartışmalara neden olan Yeşil Yol Projesi hakkında konuştu. Soylu, "Karadeniz'de bir 'Yeşil Yol' tartışması var. Hep beraber şahit oluyoruz, belki de Karadeniz'in en büyük fırsatlarından biri. Yıllarca Bölgemize yapılan yatırımların üzerine ciddi bir yatırım olarak nitelendirebileceğimiz, bir taraftan turizmi bir taraftan doğa dostu halimizi bütünleştirecek bir projedir. Yaylalarımızı birleştirecek, oradaki yapılaşmaların tam da yeni Türkiye'ye yakışır hale gelebilmesini sağlayacaktır. Bir taraftan yurt dışından, bir taraftan kendi ülkemizden gelen insanların doğamızla buluşabileceği yatırım olanağı ortaya koyabilecek” diye konuştu.

BİRLEŞİK HAZİRAN HAREKETİ

 “'Yeşil Yol 'ile ilgili yaygara koparmaya çalışıyorlar” diyen Soylu sözlerine şöyle devam etti: “Çok açık söylüyorum bir senaryo içinde yaygara koparmaya çalışıyorlar. Birleşik Haziran Hareketi yapıyor bunu. Kim bu Birleşik Haziran Hareketi, ona bakmak gerekir. Bugün PKK'yı, KCK'yı meşrulaştırarak HDP'nin barajı aşabilmesi için oy devşirendir. Hunharca eylemler gerçekleştirmekte ve Karadeniz'in birliğini ve beraberliğini bozmaya çalışmaktadırlar. Sebebi çok net, Türkiye'de Ak Parti en yüksek oyu iki bölgede aldı. Biri Karadeniz, biri de İç Anadolu'dur. Hangi nifakı ekebilirim de Karadeniz'le Ak Parti'nin arasına duvar örerim diye bir anlayışın içindeler. Karadenizli kendi meselesini bilir, kimin hain, kimin çevre dostu olduğunu bilir. Madem o kadar 'Yeşil Yol' sevdalısısınız, hep beraber bir araya gelelim köylerimizde ki beton yolları da kaldıralım. Ey aklı evveller siz yıllardan beri 'İstemezuk' diyerek, bu ülkenin ilerlemesine bir şekilde set vurmaya çalıştınız. Bu gerici ve yaygara tutumuna Karadenizli hiçbir şekilde müsaade etmeyecektir" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap