SON DAKİKA



Haber > Gündem > Karan şok olmuş!

Karan şok olmuş!

01 Nisan 2015 Çarşamba - 05:40




Cumhuriyet Halk Partisi’nde pazar günü yapılan eğilim yoklamasında sandıktan 5. sırada çıkarak en çok şaşırtan aday Yavuz Karan açıklama yaptı.





Karan, "Ben daha iyi yerlerde bekliyordum. İstediğim sonucu elde edemedim. Bu önemli değil. Verdiğimiz mücadele ön seçimi getirmekti. Bu anlamda sıralamada benim olup olmamam önemli değil. Biz Trabzon'da demokrasi mücadelesi verdik. Genel Başkanımız İsmet İnönü çok partili sisteme geçtiğinde ve seçimleri kaybettiğinde "en büyük mağlubiyetim en büyük zaferim. Çünkü Türkiye'ye demokrasi geldi" demişti. Benim açımdan bakıldığında başarısızlıktır, ancak Trabzon demokrasisi adına çok önemli bir adım attık. Haluk beyi kutluyorum. Trabzon'da CHP örgütleri olarak çok iyi sonucu alacağımıza inanıyorum. Partimiz kazandı. Demokrasi kazandı" dedi. Eğilim yoklamasında 5. sırada çıkmasını kendisi adına başarısızlık olarak tanımlayan Karan, "Bunun nedeni şu eğilim yoklamasının favorisi olmam. Herkes kendine rakip gördü. O anlamda bütün adaylar beni kesti. Ancak burada baktığımızda bütün arkadaşlarımız çok değerlidir. Benden önce ki yer alan arkadaşlarımız da değerlidir. Karar doğrudur. En doğrusu karara saygı duymak lazım. Bu anlamda rahatsızlığım kırgınlığım yok. Partiye emek verdik. Bir şarkı ile partili olmadık" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap