SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kirli oyunu millet bozacak

Kirli oyunu millet bozacak

05 Haziran 2015 Cuma - 10:10




AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, pazar günü yapılacak olan genel seçim öncesi Karadeniz’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.





AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, hafta sonu yapılacak olan genel seçimler öncesi gazetemizin Giresun İl Temsilcisi Erkan Başkıran’ın sorularını yanıtladı. Tütüncü, "Vatandaşımız hizmeti gördü, hizmetin devam etmesini istiyor. Bunun için pazar günü sandıkta görevini yapacaktır" dedi.

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, seçim çalışmaları hakkında Giresun Temsilcimiz Erkan Başkıran’ın sorularını yanıtladı. Hafta sonu seçim yapılacak, bu seçim öncesi vatandaşın AK Parti üzerindeki gözleminiz nelerdir?

TÜTÜNCÜ: Her zaman olduğu gibi sadece Türkiye’de değil, dünyada ilkleri gerçekleştiren partiyiz ve böylesine büyük bir projeye ne kadar ‘balon’ deseler dahi biz projeleri tek tek hizmete geçirdik. Bugün bu hizmetin de karşılığını gördük, havaalanımız tüm Giresunlu ve Orduluların hizmetine girmiştir. Böylesine hizmetini bizlerden esirgemeyen bir partiyi vatandaşımız 13 yıldır zaten iktidarda tutuyor. Bizler sadece halktan yana olduk. Kimseyi kimseden ayırmadık.

Son günlerde koalisyon söylentileri ortaya atılıyor, siz bir il başkanı olarak bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz? TÜTÜNCÜ: Halkımız istikrardan yana. Koalisyonu hatırlayan vatandaşımız bunun ülkeye verdiği zararı bilmektedir. Her dönem bu ülkenin başına çorap örülmekte. Bu dönemde ‘paralel yapı’ destekli HDP-MHP-CHP koalisyonun içindeler. Aziz milletimiz sağduyuyla bu oyunu bozacaktır. Çünkü zamanında yapılan koalisyonlar bu ülkeye nasıl zarar verdi? Bunu hepimiz biliyoruz. Fazla değil 2003 yılından önceye gidelim, yaşadığımız ekonomik krizler, baş örtüsü sorunu, eğitimdeki seviye bunları tüm halkımız biliyor.

Canikli Giresun’un ’yatırım adamı’dır

Giresun AK Parti olarak Ankara’dan her istediğini almış mıdır? TÜTÜNCÜ: Giresun AK Parti iktidarı döneminde Ankara’dan her istediğini almıştır. Bu konuda Sayın Bakanımız Nurettin Canikli önderliğinde Tüm milletvekillerimizin gayreti ile hareketi hızlandırarak, hizmetlerimizi hızla devam ettireceğiz. Biz özellikle Giresun Milletvekilimiz ve Bakanımız Nurettin Canikli’nin bu dönemden sonra Giresun için daha çok gayret göstereceğini ve daha iyi hizmetleri ilimize getireceğinin ayrıca sevincini yaşıyoruz. O Giresun’un ağabeyi olduğu gibi Artık Giresun’un ‘yatırım adamı’ konumuna gelmiştir.

AK Parti iktidarını Giresun’daki farklı siyasi parti belediyelerine hizmet götürme açısından nasıl değerlendiriyorsunuz? TÜTÜNCÜ: Biz AK parti olarak ‘A’ parti ‘B’ parti ayrımı yapmadan Giresun’un yanı sıra tüm ilçe ve köylerimizin de hizmetindeyiz, hizmetimize de devam edeceğiz. Giresun için ayrı bir yeri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli ve milletvekillerimiz Mehmet Geldi, Adem Tatlı’ya bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı tüm Giresunlular adına teşekkür ederim. Son olarak söylemek istediğiniz? TÜTÜNCÜ: Son sözüm ise; milletimiz bu ülkede muhalefetin boş vaatlerine inanmamışlardır. Milletimiz bu seçime kadar verdiği destek gibi, 7 Haziran’da da bize olan desteklerini esirgemeyecektir. Milletimiz neyin ne olduğunu çok iyi bilmektedir.

Projeleri tek tek hayata geçirdik

HDP’nin barajı geçip geçmemesi sizce nasıl bir etki eder?

TÜTÜNCÜ: Biz milletin teveccühü ile yeniden tek başına iktidar olacağız. Onun için HDP nin barajı geçip geçmemesi önemli değil. Ülkenin önü açık bazı kirli oyunlara geçit vermeyecektir.

Giresunlunun merakla beklediği Güney Çevre Yolu ilgili son durum nedir? İhalesi ne zaman yapılacak? Ve diğer projeler hakkında biraz bilgi verir misiniz?


TÜTÜNCÜ: Güney çevre yolu 18 Haziran’da ihaleye çıkıyor. Bunun hemen ardından yapımına başlayacağız. Giresun Arena stadının ise projesi yapıldı. Demiryolu projesinin takibi devam ediyor. 2. organize sanayimiz tamamlandı, 3. organize sanayi için de doğu bölgesinde yer araştıracağız. Giresun kamuoyu her projeyi takip etsin. Biz söz verdiğimiz tüm projeleri tek tek hayata geçirdik. Havaalanı, Yeşil Yol, 2. Organize, Eğribel Tüneli, birçok hastane, sağlık evleri, okullar ve Giresun’da tüm köy yolları asfaltlanarak çalışmalarımız hızla devam etmektedir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap