SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kılıçdaroğlu 82 model!

Kılıçdaroğlu 82 model!

30 Mart 2017 Perşembe - 17:11




Edirne'de halka hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek; 'Senin 'Hayır' oyu verdiğin anayasayı değiştiriyoruz.' dedi.





Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu kapsamında başlattığı miting etkinlikleri kapsamında bugün Edirnedeydi.

Yıldırım, Edirne İstasyon Meydanı'nda halka hitap ederek, referanduma dair mesajlar verdi.

Yıldırım konuşmasında Ana muhalefet partisine seslenerek; "Sen niye karşı çıkıyorsun kardeşim?" diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nun; 'Ben bu anayasaya 1982'de hayır oyu verdim, yani kabul edilmemesi için gittim hayır oyu verdim.' sözleri üzerine "İyi ya biz de işte senin 'hayır' oyu verdiğin anayasayı değiştiriyoruz. O halde sana düşen 'hayır' demek değil, 'evet' oyu vermektir. Kendi içinde çelişkiye düşüyorsun. Bu anayasaya 'hayır' diyorsun, 'hayır' oyu veriyorsun, şimdi 'değiştirelim' diyoruz" dedi.

"SEN 82 MODELSİN"


Başbakan Yıldırım Kılıçdaroğlu için yaptığı açıklamasında "Yine 'hayır' diyorsun. 82'de kalmışın, biz 'sen 82 modelsin' diyoruz, alınıyorsun ama oradan bir santim ileri gitmemişsin." sözlerine de yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap