SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kılıçdaroğlu açlık grevindeki işçileri aradı

Kılıçdaroğlu açlık grevindeki işçileri aradı

27 Mart 2015 Cuma - 15:28




Eyüp Bağları Sulama Birliği'nden 5 yıldır para alamayan 34 işçiden 15'nin başlattığı açlık grevi 4'üncü gününe girdi.





Kılıçdaroğlu açlık grevindeki işçilieri aradı ve yanlarında olduğu mesajını verdi...

Elazığ'da 20 milyon liralık elektrik borcu yüzünden tasfiye edilen Eyüp Bağları Sulama Birliği'nden 5 yıldır para alamayan 34 işçiden 15'nin başlattığı açlık grevi 4'üncü gününe girdi. İşçilerden Süleyman Tanış, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini telefonla aradığını belirterek, "Kılıçdaroğlu, bizim yanımızda olduğunu söyledi" dedi.

Tanış, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini telefonla aradığını belirterek, "İktidar hariç her kesim bizimle ilgileniyor. CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu, beni telefonla arayarak yanımızda olduklarını söyledi. Daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa'yı gönderdi ve kendisiyle görüşüp sorunlarımızı anlattık. Keşke hükümetimizde arkamızda olsa, biz hükümeti arkamızda görmek istiyoruz. Türkiye'de herkes arkamızda bir tek hükümet yok. Biz burada aç iken onlar nasıl akşamları yemek yiyorlar. Sanmasınlar ki biz burada açız, biz burada aç iken ailemizde evde açtır" dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap