SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kılıçdaroğlu koltuğunu korumak istiyor

Kılıçdaroğlu koltuğunu korumak istiyor

08 Mart 2017 Çarşamba - 15:16




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi'nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiriler yöneltti, "Koltuğunu korumak istiy





Sabah saatlerinde uçakla Trabzon'a gelen Bakan Süleyman Soylu, parti otobüsüyle Beşikdüzü ilçesine geçti, çay bahçesinin kapalı alanında sivil toplum kuruluşu üyeleri, muhtarlar ve partililerle bir araya geldi.

İlgiyle karşılanan Bakan Soylu, kapalı alanında yaşanan aşırı yoğunluk nedeniyle salondan çıktı, Çakmak Cami önünde acilen hazırlanan alanda parti otobüsünün üzerinden vatandaşlara hitap etti.

Konuşmasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne değinen ve kadınların ailenin temel direği olduğunu ifade eden Bakan Soylu, "Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü özellikle tebrik ediyorum. Kolay değil.

Biz kendi memleketimizden biliyoruz. Kimisi fındık toplar, kimisi çay kırar, kimisi esnaflık yapar, kimisi de evladı bu ülkeye faydalı ve yararlı olsun, iyi bir insan olsun diye elinden gelen gayreti gösterir. Bizim ailemizin temel direği kadındır" dedi.

Konuşmasında daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiriler yönelten Soylu, "Kılıçdaroğlu son günlerde bir şaşkınlık içerisinde. Koltuğunu korumak istiyor adam" dedi.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap