SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kongre heyecanı

Kongre heyecanı

26 Ağustos 2015 Çarşamba - 00:09




AK Parti Trabzon’da Tanıtım ve Medya Başkanlığı bir araya geldi.





AK Parti Trabzon Tanıtım Medya Başkanlığı, Cemil Usta’da bir araya geldi. Tanıtım ve Medya Başkanı  ve İl Başkan Yardımcısı Arzu Yalçınalp başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Şeref Demirci ve İlçe Tanıtım Medya Başkanları katıldı. Toplantıda konuşma yapan Yalçınalp, “29 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde İl Danışma Meclisi Toplantımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

Yalçınalp açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Bu toplantımızın ardından da Ankara’da partimizin 5. Olağan Büyük Kongresi gerçekleştirilecek. Her ikisine de hem teşkilat mensuplarımız hem de vatandaşlarımız davetlidir.” Yalçınalp’in davetlerinin ardından erken seçim ve yerel basınla alakalı Tanıtım ve Medya biriminin başkanları değerlendirmelerde bulundu. Her ilçenin Tanıtım ve Medya Başkanı, kendi ilçesiyle alakalı Yalçınalp’e rapor verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap