SON DAKİKA



Haber > Gündem > Köz’ün yerine Yıldız geldi

Köz’ün yerine Yıldız geldi

03 Ekim 2017 Salı - 09:05








Ortahisar Belediye Meclisi'nin bağımsız üyesi Derviş Köz Belediye Sosyal Kültür Komisyonu'nda yer alıyordu. Köz MHP'den ve komisyon üyeliğinden istifa etmişti. Dün gerçekleştirilen Ortahisar Belediye Meclisi toplantısında bağımsız üye Ali Sağır imzalı dilekçe ile Derviş Köz’ün istifa ettiği Kültür Turizm Komisyonu'na seçilmesi önerildi. Fakat AK Parti Grubu Köz’ün yerine AK Parti Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Prof. Dr. Ahmet Yıldız’ı seçti. Ortahisar Belediye Meclisi'nde grubu düşen MHP’de ise İmar Komisyonu üyesi Ayşe Kabadayı ile Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi İsmal İnan aynı görevine devam etti. MHP'li meclis üyelerine AK Parti Ortahisar Belediye Meclisi bir jest geçti diyebiliriz.

ÇAKIROĞLU MECLİSTE YOK

Milliyetçi Hareket Partisi'nden 2014 yerel seçimlerinde Ortahisar Belediye Meclisi üyesi seçilen ve daha sonra MHP Belediye Meclisi Grup Başkanı olan Davut Çakıroğlu MHP'den istifa ettikten sonra Eylül ve Ekim ayı meclisi toplantılarına katılmıyor. Dün yapılan Ortahisar Belediye Meclisi toplantısı için bir hafta izin isteyen Çakıroğlu bu haftaki toplantılara da katılmayacak. Çakıroğlu'nun MHP'den istifa ettikten sonra meclis çalışmalarına katılmaması dikkatlerden kaçmıyor.

FINDIK ÜRETİCİSİNE UYARI

Hasat işleminin hemen ardından bahçelerde zararlılar ve hastalıklarla mücadele edilmesi, budama ve gübreleme işlemlerine başlanması gerekiyor. 5 yıl önce Sakarya'dan Trabzon'a kadar olan fındık bahçelerinde verim ve kaliteyi arttırmak için Değerli Tarım Uygulamaları adı altında çalışmalar başlatan Ferrero Fındık, 2017 ürünü hasat işleminin tamamlanmasının ardından yeni dönem için harekete geçti. Ferrero Zirai İşler Müdürü Gökhan Arıkoğlu, fındığın 12 ay ilgi gösterilmesi gereken bir ürün olduğuna dikkat çekerek, hastalık ve zararlılarla olan mücadelede başarılı olunabilmesi için şimdiden harekete geçilmesi gerektiğini söyledi.


ÖZKAN’DAN İNCE ZİYARET

Trabzon Valiliği’nin emekli Basın Dairesi Müdürü Salih Özkan, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Miraç Özağcı’yı ziyaret etti. Özkan ve Özağcı Trabzon gündemine dair görüş alışverişinde bulundular. Trabzon medyasının mevcut durumuna ilişkin değerlendirmelerin de yapıldığı ziyarette basına emek verenler de konuşuldu. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Miraç Özağcı, ziyaretinden ötürü Trabzon Valiliği’nin emekli Basın Dairesi Müdürü Salih Özkan’a teşekkür etti. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

NEDEN KESİLİYOR?

Alışkanlık haline geldi. Trabzon'un Şana ve Beşirli mevkilerinde neredeyse günün yarısı elektrikler kesintiye uğruyor. AKSA'dan bu konuda tek bir açıklama yapılmıyor. Bu devirde, bu teknolojide her gün elektriklerin kesilmesi eleştiri oklarını AKSA'nın üzerine çekiyor. Varsa bir arıza, varsa yenileme çalışmaları, neden kamuoyuyla paylaşılmaz? Duyumlarımıza göre, elektriği sürekli kesilen yerlerde oturanların, AKSA'nın kapısını çalmaları an meselesi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap