SON DAKİKA



Haber > Gündem > KYK yurtlarında ücretsiz konaklama uygulaması uzatıldı!

KYK yurtlarında ücretsiz konaklama uygulaması uzatıldı!

27 Ağustos 2022 Cumartesi - 17:03




Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlerin yaz aylarında seyahat ederken 81 ildeki bakanlık yurtlarında ücretsiz konaklamasına imkan tanıyan 'Seyahatsever' projesinin 5 Eylüle kadar uzatıldığını duyurdu.





Bakan Kasapoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Hafta sonuna seyahatseverlere müjde vererek başlamak istiyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında 5 gün ücretsiz konaklama imkanı sunan Seyahatsever projemizi 1 Eylül'den 5 Eylül'e uzatıyoruz. Projemizden yararlanan arkadaşlarımızın seyahat fotoğraflarını merak ediyor, bekliyorum" ifadelerini kullandı.

SEYAHATSEVER UYGULAMASI NEDİR? BAŞVURU NASIL YAPILIYOR?

Seyahatı seven ve KYK yurtlarında ücretsiz kalarak Türkiye'nin değişik yörelerini gezmek isteyen 18-25 yaş aralığındaki gençler başvurularını gideceği şehrin yurt müdürlüğüne en az bir gün öncesinden rezervasyon yoluyla yapabiliyor. Öğrenci şartının aranmadığı uygulamada bir kişi, aynı ilde yaz dönemi boyunca en fazla 3 gece kalabiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap