SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mehmet Barlas, Erdoğan'a oy istedi: 2023 seçimleri ölüm kalım meselesi

Mehmet Barlas, Erdoğan'a oy istedi: 2023 seçimleri ölüm kalım meselesi

15 Aralık 2021 Çarşamba - 09:41




Mehmet Barlas, Erdoğan'a oy isteyerek "2023 seçimi Türkiye için ölüm kalım meselesi" dedi.





Sabah yazarı Mehmet Barlas, 2023’te yapılması planlanan seçimler hakkında "Türkiye için ölüm kalım meselesi" yorumunu yaptı.

Yazısında "Erdoğan'ın çekilip yerine Kılıçdaroğlu veya Abdullah Gül yahut Ali Babacan geçtiğinde Türkiye'nin halini düşünebiliyor musunuz?" diye soran Barlas, "İşte bu gerçekleri hiç unutmayalım." cevabını verdi. Barlas üstü kapalı olarak Erdoğan'ın desteklenmesini gerektiğini ve  MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'na verdiği desteğin ölüm kalım meselesi yüzünden olduğunu belirten Barlas, "Aklı başında, vatanını seven herkesin 2023 seçimlerine hazır olması gerekiyor." dedi.

"2023 SEÇİMİ TÜRKİYE İÇİN ÖLÜM KALIM MESELESİ"

Barlas’ın bugünkü köşe yazısının ilgili kısmı şöyle:

2023 seçimleri yaklaşırken bir kâbusu gündeme getirmeye çalışıyorlar. Erdoğan çekilmiş ve yerine Kılıçdaroğlu veya Abdullah Gül yahut Ali Babacan geçmiş... Türkiye'nin halini düşünebiliyor musunuz? İşte bu gerçekleri hiç unutmayalım.

2023 seçimi Türkiye için ölüm kalım meselesi olacaktır. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'na sonuna kadar verdiği destek de işte bu ölüm kalım meselesi yüzündendir.

Aklı başında, vatanını seven herkesin 2023 seçimlerine hazır olması gerekiyor.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap