SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mehmet Metiner’in Erdoğan aşkı: ''Ölüme gidecek kadar seviyoruz''

Mehmet Metiner’in Erdoğan aşkı: ''Ölüme gidecek kadar seviyoruz''

17 Ağustos 2021 Salı - 11:16




Eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisini kaleme aldı. Metiner Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı“uğruna ölüme gidecek kadar da seviyoruz." Diye yazdı.





Bir dönem AK Parti milletvekilliği yapan Yeni Şafak Gazetesi yazarı Mehmet Metiner Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yere göğe sığdıramazken yazısında kendisini “"Reisçi" olarak tanımladı.

“UĞRUNA ÖLECEK KADAR SEVİYORUZ”

Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan derin muhabbetini köşesine taşıdı. Her fırsatta Erdoğan’ı öven ve sevgisini saklamayan Mehmet Metiner bugünkü “AK Parti, kırmızı çizgiler, Reisçilik…” başlıklı yazısında “Biz iktidardaki Erdoğan’ı değil, Reis’in kendisini sevenlerdeniz. Uğruna ölüme gidecek kadar da seviyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yazısında kendisini “reisçi” olarak tanımlayan Metiner “Bu sevgimizin ve sadakatimizin adını putçuluk olarak koyanlar bilsinler ki biz her türlü putçuluğa ve şahısperestliğe karşıyız. Bilinsin ki buna en başta Reis’imizin kendisi hiddetle ve şiddetle karşıdır. Kim ki Reis’i hatasız, kusursuz, günahsız ve lâyüs’el görüyorsa bilesiniz ki Reis’in kendisinin nefretini üstüne çeker. Çünkü kişilere bu tür sıfatlar izafe etmenin akidemiz açısından ziyadesiyle sorunlu olduğunu Reis’in kendisi herkesten çok bilir." Diye yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap