SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mehmet Metiner ölüm haberini yayında aldı! Sesi titredi sunucu şaşırdı

Mehmet Metiner ölüm haberini yayında aldı! Sesi titredi sunucu şaşırdı

11 Aralık 2021 Cumartesi - 11:32




Dün akşam CNN Türk canlı yayınına katılan Mehmet Metiner, bir süre telefonuyla mesajlaştıktan sonra acı haberi aldı. Ablasının vefat ettiği haberini canlı yayında titreyen sesiyle duyurdu.





AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Metiner, CNNTürk'te Başak Şengül'ün moderatörlüğünü yaptığı Akıl Çemberi programında acı haberi aldı. 

MEHMET METİNER ACI HABERİ CANLI YAYINDA ALDI

Mehmet Metiner, bir süre cep telefonu üzerinden mesajlaştıktan sonra söz alarak "Ablam hastanede tedavi görüyordu. Entübe haldeydi. Vefat haberini aldım" dedi. Programdan müsaade isteyen Metiner canlı yayından ayrıldı.

MEHMET METİNER PROGRAMDAN AYRILDI

Bu sözlerin ardından sunucu Başak Şengül ve konuklar Mehmet Metiner'e başsağlığı diledi. Bu sırada Mete Yarar, ayağa kalkarak Metiner'e sarıldı. Daha sonra Metiner stüdyodan ayrıldı. Programa reklam arası verildi. 


BABAMDAN SONRA ABLAMI DA KAYBETTİM

Mehmet Metiner, ablasının vefatıyla ilgili kendi sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Metiner paylaşımında "Ablam Asiye Yılmaz yakalandığı kovid illetine yenik düştü. İki ay önce aynı illetten kaybettiğim babamdan sonra 71 yaşındaki ablamı da kaybettim. Bir yanım daha eksildi dostlar. Üzüntüm sonsuz. Mekanı cennet olsun. Dualarınızı esirgememeniz dileğiyle." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap