SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP ve TS'dekiler, Hamilton'u dinleselerder!

MHP ve TS'dekiler, Hamilton'u dinleselerder!

05 Kasım 2015 Perşembe - 09:19








Ünlü devlet adamı, düşünür Hamilton, o meşhur sözü sanki 28 Ekim 2015’deki maçın sonrasını yaşayan Trabzonspor ile 1 Kasım 2015’de sandıktan zorla çıkan MHP’deki ben diyeyim “bazılarını”, siz söyleyin “birçoklarını” görerek söylemiş: “Haklı bir davaya en büyük zararı, muhaliflerin sert eleştirileri değil, yandaşlarının akılsızca ve ölçüsüzce destekleri verir.”

 ARAŞTIRMA ŞİRKETLERİ BİLİNÇLİ YANILDI!

1 Kasım seçimleri için yaşanan,yaşatılan o kadar çok şey var ki! Kimisi kıyısından köşesinden, kimisi ise tamamen gerçeğin terazisinde kendine yer bulacaktır. Mesela en önemlilerinden birisi, araştırma şirketlerinin bu denli yanılgıya düşmeleridir. Acaba, bu yanılgıya bilinçli olarak düşülmüş olamazlar mı? Nasıl mı? Araştırma şirketleri AK Parti’yi bilinçli bir şekilde “bıçak sırtı” denilen yerde göstermişlerdir? Neden mi? Halk, 7 Haziran seçimlerinden çıkan ve uzlaşılmaz hale getirilen tabloya da bakarak, “bıçak sırtı” denilen yerden “Tek başına iktidar olsun” hesabıyla “Böyle bir kaosu bir daha yaşamak istemiyorum” diyerek oyları AK Parti’ye akıtmışlardır. Ama, sadece bu mudur, 1 Kasım tablosunun nedeni? Hayır... Ortadaki maddi, idari, medya ve sosyal güç ve fırsat dengesizliği içinde “Amaca ulaşmak için her yol mubahtır” tercihi ile MHP Genel Başkanı’nın toplum gerçeklerine aykırı anlaşılmaz ve “kendi doğrusundan başka doğru tanımayan” tutumu da baş etkenlerden değil midir?

DEMEK Kİ BORSA HAMBURG’DA DEĞİL, ZANGARYA’DA İMİŞ!

Fındıkta borsanın hâlâ Hamburg’da kurulduğu söyleyenler mevcut olsa da, yanılgıları artık net olarak ortaya konmuştur. Artık patron, 40-50 yıl önce Hamburg limanı üzerinden fındığı ithal edenler değil, fındığı üreten köylüdür. 2015 ürünü fındık piyasasında son 2 ay içinde yaşanan gelişmeler de bunu ortaya koymaktadır. Onun için “Borsa Hamburg’da değil Zangarya köyünde kuruluyor” diyerek detaylı inceleme ve irdelemeyi gelecek haftaya bırakıyorum.

SOYLU’YA BAKANLIK DESTEĞİ...

Her ne kadar Trabzon’da 5 milletvekilliğini kazanan kadronun kaptanı olsa da, 1 Kasım seçimlerinde partisinin beklenmedik bir sayıya ulaşarak 317 milletvekili çıkarması, Süleyman Soylu’yu bu denli kalabalık içinden çıkıp da bakanlık koltuğuna oturması yolunda zorlayacaktır. Onun için, sadece AK Partililerin değil, Trabzonlu olan herkesin Sayın Soylu’nun hak ettiği bakanlık koltuğuna oturtulması yolunda, üzerlerine düşenin azamisini yapması, yerine getirmesi gerekiyor. Bu vesile ile 1 Kasım’da millete vekil olmakla görevlendirilenleri kutluyor ve başarılar diliyorum.

BU KADAR YANLIŞ GAZ VERİLİRSE!

Hiç uzatmayacak, evelemeyecek, gevelemeyeceğim! TFF Başkan Yardımcılığına seçilen hemşerim, uzaktan da akrabam İbrahim Usta’yı sanki bulunduğu yönetim kurulunda “Türkiye’den değil de Trabzonspor’dan sorumlu başkan yardımcısı” imiş gibi görme, gösterme yanlışına düşenlerin kullandıkları üslup, halk ağzıyla verdikleri “yanlış gaz” hiç kimseye bir şey kazandırmamıştır. Aksine hem Trabzon, hem de İbrahim Usta’ya çok şey kaybettirmiştir. Özellikle medyayı da kullanarak İbrahim Usta’yı da etkileyip zor durumda bırakarak böylesi bir çıkmazın içine itenlere sormak lazım: Ne elde ettiniz? Eeee, Hamilton boşuna “”Haklı bir davaya en büyük zararı, muhaliflerin sert eleştirileri değil, yandaşlarının akılsızca ve ölçüsüzce destekleri verir” dememiş demek ki. Bizden bir kere daha hatırlatması...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap