SON DAKİKA



Haber > Gündem > Milletimizle iç içe olacağız!

Milletimizle iç içe olacağız!

23 Temmuz 2015 Perşembe - 09:28




AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Arzu Yalçınalp, TEK-ART Medya Merkezi’ni ziyaret etti.





AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Arzu Yalçınalp, TEK-ART Medya Genel Müdür Yardımcısı Deniz Toplu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genel Müdür Yardımcısı Toplu ve TEK-ART Medya Yayın Koordinatörü Asım Kemal Güner ile bir araya gelen Yalçınalp, partisinin seçimden sonraki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. AK Parti Trabzon Milletvekilleri Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu ve Adnan Günnar’ın seçimden sonra da şehri karış
karış gezmeye devam ettiklerini belirten Yalçınalp, "Seçimden önce milletimizle nasıl sıkı sıkıya diyalog kurduysak, seçimden sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Biz milletin partisi olarak, milletle her daim iç içe olmayı sürdüreceğiz" dedi.

BİRE BİR İLETİŞİM ÖN PLANA ÇIKACAK

TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte partisinin milletvekillerinin vatandaşla kucaklaşmaya daha fazla zaman ayıracağını ifade eden Yalçınalp, "Her vekilimiz farklı ilçelerde programlara katılacak. Vekillerimizin programları ilçe başkanlıklarımızın uhdesinde olacaktır ve programların içeriğinde belediye ve ilçe teşkilatı ziyaretinin yanı sıra çoğunlukla esnaf ziyareti ve bire bir iletişim
ön plana çıkacaktır. Ankara’da bizi temsil edecek olan partimizin vekilleri bu programlarda vatandaşlarımızın, esnafımızın görüş ve düşüncelerini alıp TBMM’de dile getirecektir" diye konuştu. Yalçınalp, Karadeniz Gazetesi’nin bölgedeki gazeteler için "yapı taşı" olduğunun altını çizerek, Toplu’ya da yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap