SON DAKİKA



Haber > Gündem > Milletin önünü tıkama günleri artık geride kaldı!

Milletin önünü tıkama günleri artık geride kaldı!

06 Şubat 2017 Pazartesi - 14:35




İçişleri Bakanı Soylu’dan Karadeniz’e çok özel açıklamalar.





İcraatları ile milletin gönlünde taht kuran, hainlerin panzehiri olarak, ‘YİĞİT ADAM’ diye anılan Soylu bakın neler söylüyor: "Şimdi de 'hayır' diyorlar. Neye 'hayır' diyorlar? Milletin iktidarına 'hayır' diyorlar. İktidara, bu milletin kendisini idare etmesine 'hayır' diyorlar. Ama eski günler geride kaldı. Milletin önünü tıkamaya kimsenin gücü yetmeyecek."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Türkiye gündemine damgasını vurmaya devam ediyor. Dur durak bilmeyen, Türkiye’nin her bir köşesini ziyaret eden Bakan Soylu gittiği her yerde büyük ilgi ve sevgi görüyor. Referandum öncesi Karadeniz’e çok özel açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, “Bu millet kimin ne yaptığını çok iyi biliyor. Herkese hak ettiği cevabı her yerde veriyoruz. Bu milletin namusuna kimsenin elini dokundurtmam” dedi. İşte Bakan Soylu’nun açıklamaları...

MİLLETİN İKTİDARINA HAYIR DİYORLAR

"Bu millet, hizmeti kendine bir görev, ahlak ve bu milletin bir sorumluluğu olarak bilenleri iktidara getirdi. Şimdi de 'hayır' diyorlar. Neye 'hayır' diyorlar? Milletin iktidarına 'hayır' diyorlar. İktidara, bu milletin kendisini idare etmesine 'hayır' diyorlar. Neden, çünkü hiçbir dönem millete güvenemediler. Şu kimi zaman poturlu ve şalvarlı dedikleri, kimi zaman kasketli dedikleri, kimi zaman kıyafetini beğenmedikleri, kimi zaman köylü diye aşağıladıkları, kimi zaman fukara diye baktıkları bu millet hiçbir zaman bu ülkeyi kaos içerisinde bırakmadı. Hep doğru istikameti buldu. Hep doğrunun yanında oldu."

TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ ASLA KESEMEZLER


"(Önünü tıkarız) diyorlar. Neyle tıkarız; terörü yükseltiriz, anarşiyi yükseltiriz. Bütün bunları yükselttiğin zaman siyasetin 'acaba ne olacak' diye bir endişe içerisine düşmesini bekleriz. Neyle tıkıyorlar; aynı 90'lı yıllardaki gibi terörle karşı karşıya kalsın, 28 Şubat olsun, 'terör olaylarına karşı acaba ne yapacağım' diye bir endişe olsun. Sonra 'biz istediğimiz gibi ülkeyi yönetelim ve idare edelim' diyorlar. O devirlerin geçtiğini söylemek istiyorum. O devirlerin geçmişte kaldığını, o devirlerin Türkiye'nin tarihinde eskide kaldığını söylüyorum."

NAMUSUMUZA KİMSENİN ELİNİ DOKUNDURTMAM

"Şimdi PKK'ya, KCK'ya karşı nasıl cevap verebileceğimizi ülkeye ve tüm millete gösteriyoruz. Nasıl FETÖ'ye bu ülkede paralel devlet kuramazsınız dediysek, 'bu ülkede tek devlet, tek bayrak, tek millet ve tek vatan kavramını hiç kimse ortadan kaldıramayacak' diye anlayışımızı net şekilde ifade etmeye çalışıyoruz. 15 Temmuz'u hep birlikte yaşadık. Nasıl yaşadığımızı biliyoruz. Bu ülkede demokrasiyi bir Truva atı olarak değerlendirdikten sonra bu ülkenin gelişmesini, büyümesini ve zenginleşmesini önlemeye çalışanlar, başarılı, muvaffak olamayınca etrafındaki ateşi Suriye'de, Irak'ta ve etrafındaki bütün ülkelerdeki ateşi Türkiye'ye yansıtamayınca, bir darbe girişimine kalktılar. Milletimiz onlara cevap verdi, 'Kendi ülkemin namusuna kimsenin elini dokundurtmam' dedi. 'Demokrasime kimseyi dokundurtmam ve ülkemin yarınlarına kimseyi dokundurtmam’.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap