SON DAKİKA



Haber > Gündem > Muhalefet konuşur AK Parti icraat yapar

Muhalefet konuşur AK Parti icraat yapar

29 Eylül 2013 Pazar - 09:43




AK Parti Beşikdüzü İlçe Teşkilatı Eylül danışma meclisi toplantısında konuşan Beşikdüzü İlçe Başkanı ve İl Daimi Encümeni Harun Demirci, muhalefete yü





Muhammet TAŞ Demirci, “Hiçbir iş yapmayıp sadece resim çektiriyorlar. Beşikdüzü’nü köye çevirdiniz.” Diyorlar. Bunu söyleyen muhalefet yerel iktidarda kendileri, “Bestt Oteli hizmete açtılar mı? Sokak aralarında kurulan pazar yerinin ortamını değiştirdiler mi? Çeşitli sosyal aktivitelerin yapılabileceği modern bir kültür salonu yapılabildiler mi? Beşikdağı’nı Beşikdüzü’nün hizmetine sunabildiler mi? Onlar konuşur, AK Parti icraat yapar”dedi. EŞİT MESAFEDEYİZ Bugün Beşikdüzü’nün çoğu köylerinde çalışma olduğunu kaydeden Demirci, “Onlar önce bir aynaya baksınlar. Yerel seçimlere gidiyoruz. Bu seçimler ülkemiz ve partimiz için çok önem arz ediyor. Hiçbir başarı kendiliğinden değildir. Sayın Başbakanımız gece 2 saat uyku uyuyor. Bizde onun teşkilat mensupları olarak elimizden geleni yapmalı ve Beşikdüzü Belediyesini alarak Başbakanımıza hediye etmeliyiz. Aday adaylığı süreci başladı. Tüm aday adaylarımıza kapımız açıktır, hepsine eşit mesafedeyiz. Kendilerinden partimize yakışır seviyeli bir süreç geçirmelerini rica edeceğiz. Kim aday olursa olsun başımızın üstünde yeri vardır. Bir oy kim fazla alacaksa adayımız o olacaktır. Aday adaylığı süreci ile ilgili bir konuya da açıklık getirmek istiyorum. Ben ilk defa resmen siyasi yaşamıma AK Parti’de başladım. Her kademesinde çalıştım. Ben partimin bir neferiyim. Parti büyüklerim nerede durmam gerektiğini söylerlerse orada dururum. Aday adaylığı sürecinde aday adayı olmayacağım” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap