SON DAKİKA



Haber > Gündem > Müjdeler bekliyoruz!

Müjdeler bekliyoruz!

22 Mayıs 2015 Cuma - 11:55




Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün Trabzon’da. Trabzon’la ilgili seçim bildirgesini açıklayacak olan Davutoğlu’ndan şehir ve bölge vatandaşları çok büyük





BUGÜN TRABZON’DA

7 Haziran’daki seçimlerin ardından Trabzon’un devasa sorunları Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu bekliyor. Davutoğlu bugün Trabzon’da halka seslenecek. Atatürk Alanı’nda saat 17.00’de başlayacak mitingde, Davutoğlu’nun Trabzon ve bölgeye ilişkin önemli projeleri açıklaması bekleniyor.

GÖZLER AKYAZI’DA

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın’dan Akyazı Stadı ile ilgili gelen dikkat çekici vaatlerin ardından gözlerin bir kez daha çevrildiği bu proje için Başbakan Davutoğlu’ndan Trabzonlular yeni müjdeler bekliyor. Şehri Davutoğlu heyecanı sardı. 

Trabzon için hayati projeler

Doğu Karadeniz Eylem Projesi’nin hayat bulması, havaalanına ikinci pistin yapılması, Trabzon-Erzincan demiryolu, Arsin’e yatırım adasının kurulması, Güney Çevre Yolu, şehir hastanesi, ikinci devlet üniversitesi, teşvikten daha çok yararlanmak için bölgesel teşvik talebi, çimento fabrikasının taşınması,  Değirmendere’nin rehabilite edilmesi, Milli Park, Çömlekçi Kentsel Dönüşümü 2. etabının tamamlanması ve 8 ili yaylalarla birbirine bağlayacak olan Yeşilyol Projesi, Başbakan Davutoğlu’nun onayını bekliyor. Ayrıca çay ve fındık üreticisinin gözü kulağı bugün Davutoğlu’nda olacak.    

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap