SON DAKİKA



Haber > Gündem > Nerde kalmıştık...?

Nerde kalmıştık...?

03 Mayıs 2016 Salı - 09:28








Ve özlem sona erdi... Gümrük ve Ticaret eski Bakanımız Sayın Nurettin Canikli, beş ay aradan sonra yeniden Giresun’da. Sağlık sorunları nedeniyle bir süre Giresun’dan ve sahalardan uzak kalan Sayın Canikli, kendi ağzından yaptığı açıklamalarla, tedavi sürecini başarılı bir şekilde tamamladığını ve tamamen sağlığına kavuştuğunu belirtti. Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin. Bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın...

Tüm sevenlerinin de duasıyla yeniden sahalara dönen Sayın Canikli, çok şükür hızlı bir dönüş yaptı ve adeta “Nerde kalmıştık?” diyerek, tekrar Giresun için kolları sıvadı. Onun dönüşü ve enerjisi hemen Giresun’da hissedilmiş, devam eden ve Giresun için düşünülen tüm projeler ve yatırımlar yeniden ve hızlı bir çıkışa geçmiştir. Yapımında ve hayata geçirilmesinde büyük emek ve katkıları olduğu Havaalanı ve Üniversite’nin Giresun’a çok daha büyük katkıları olması için hamle üzerine hamle yapması beklenen Sayın Canikli’nin girişimleriyle her geçen gün yeni artılar Giresun’u bekliyor. Her geçen gün sefer sayısı ve yeni uçuş noktalarıyla Ordu ve Giresunlulara hizmet veren havaalanımızda yakında yurt dışı uçuşların başlayacak olması değer katacaktır. Rektör değişimi ile önündeki tüm engeller kalkan üniversitemizin, kuruluşunda olduğu gibi bundan sonraki gelişiminde de katkı ve destekleriyle daha da büyümesi için çaba göstereceklerinin sinyallerini açıkça veren Sayın Canikli, yeni yönetimle uyum içinde çalışacaklarını, tam destek vereceklerini ve üniversitenin şehre çok daha fazla katkılarının olacağının altını çizerek, Tıp Fakültesi başta olmak üzere üniversitenin her alanda Giresun’un yüz akı olacağını belirtti.

Çotanak Arena Stadı, yapımı tamamlanmak üzere olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Diş Hastanesi, yapım ihalesi tamamlanan Araştırma Hastanesi, Eğribel Tüneli, TOKİ Konutları gibi devasa projeleri hızla hayata geçireceklerini belirten Sayın Canikli, “Hayal olarak görülen bu projelerin tamamlanmasıyla Giresun çok büyük değerler kazanacaktır. Durmadık, durmayacağız. Giresun Hizmetlerimizle çok daha büyüyecek ve gelişecek” diyerek, merak edilen tüm soruların cevaplarını vermiş oldu. Fındık konusunda da; hükümet olarak her zaman üreticinin tarafında olduklarını ifade eden Sayın Canikli, gerek desteklemeler gerekse fiyatların belirlenmesinde TMO eliyle gerçekleşecek müdahale alımlarıyla, fındığın son yıllarda en değerli noktaya geldiğine dikkat çekerek, “Son dönemde çeşitli sebeplerle değer kaybettirilmeye çalışılan fındığın yeniden değer kazanması için gerekirse yeniden müdahale alımlarıyla devreye gireriz. Biz her zaman üreticinin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” şeklinde önemli açıklamalarda bulundu.

Sayın Canikli’nin Giresun’a gelişi, sakin sulara dönen Giresun siyasetini adeta yeniden coşturdu. Sayın Canikli’yi bağrına basan ve coşkuyla karşılayan Giresun’da doya doya özlem giderdi ve tüm beklentilerinin cevabını alarak rahat bir ‘ohh’ çekti. Giresun siyaset tarihinin gördüğü en başarılı ve sevilen siyasetçisi olduğunu, gerek gördüğü ilgi ve gerekse yaptığı açıklamalarıyla bir kez daha ortaya koyan Sayın Bakanımız, gönüllerin adamı tekrar hoş geldin. Allah senin yokluğunu bizlere bir daha yaşatmasın. Giresun’un sana daha çoook ihtiyacı var...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap