SON DAKİKA



Haber > Gündem > Örs sahada

Örs sahada

28 Şubat 2015 Cumartesi - 09:51








MHP Trabzon Milletvekili aday adaylığı noktasında en çok şans verilen isimler arasında yer alan Doç. Dr. Hüseyin Örs ilçe gezilerine devam ediyor. 2014 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Örs, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Örs, "Çok çalışacağız, biz kazanacağız" sloganıyla hareket ediyor. Örs ilçe ilçe gezerek projelerini anlatıyor. Yerel seçim süresince bütün teşkilatları gezme fırsatı bulan, en ücra noktalara giden Örs bu kez de aday adaylığına destek noktasında yollarda. Örs'e göre MHP Trabzon’da bu seçimlerde çok iyi sonuç alacak. Hedeflenen başarıya ulaşılması noktasında birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu belirten Hüseyin Örs, "Teşkilatlarımız bunun farkında. Hepimize çok büyük sorumluluk düşüyor. Türkiye’nin geleceği, vatanın bölünmez bütünlüğü bu seçimlerde oylanacak. Şimdi birlik ve dirlik zamanı" diyor.

AŞIK İDDİALI

Anavatan Partisi ve Demokrat Parti'de siyaset yapan, Türkiye'de önemli bakanlıklarda görev alan Eyüp Aşık Trabzon siyasetinde iz bırakan isimlerden biri. Uzun yıllardan beri siyasete ara veren Aşık AK Parti'den Trabzon milletvekili aday adayı oldu. Aşık, cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklamasından birinci çıkacağını iddia ediyor. Eyüp Aşık, Trabzon siyasetinde her kesimin tanıdığı bir kişi. Uzun yıllar siyaset yapmış birçok eski arkadaşı şu anda belediye başkanı olarak görev yapıyor. Bakalım bu isimlerin AK Parti temayülünde Aşık'a destekleri olacak mı?

YILDIRIMHAN HİZMETE TALİP

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı, eski Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. Tüm teşkilat ziyaretlerinde Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevini yürütürken vakıf eserlerine yaptığı hizmetlerden dolayı partililerin ve halkın sıcak ilgisiyle karşılaşan Yıldırımhan, ecdat yadigarı vakıf eserlerinin restore edilip gün yüzüne çıkarılması için çok büyük gayret sarf ettiğini bildirdi. Yıldırımhan, "Trabzon'un bütün ilçelerinde yaptığımız çalışmalar ortada. Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevini yürütürken kendi haline bırakılmış yüzden fazla cami olmak üzere toplam 190 vakıf eserinin restorasyonunu gerçekleştirdik. Şimdi ise hem hizmete hem de Trabzon halkının gönlüne talip olduk" diyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap