SON DAKİKA



Haber > Gündem > Paralel yapı HDP’yi destekliyor

Paralel yapı HDP’yi destekliyor

07 Mayıs 2015 Perşembe - 18:01




Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili adayı Süleyman Soylu seçim çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.





MHP ve CHP’nin güttükleri vaat siyasetinin AK Parti’nin kötü bir kopyası olduğunu ifade eden Soylu “Kılıçdaroğlu bunu yaptı, Bahçeli’ de müzayedeye çıkardı, bir müzayede var şu anda, kim ne kadar verirse” ifadelerini kullandı. CHP ve MHP’nin vaatlerini büyük bir kesimin gerçekçi bulmadığını sahada gördüğünü ifade eden Süleyman Soylu, bir kesimin de, özellikle emekli kesimin maaşlarının arttırılması yönünde talepleri olduğunu, buna yönelik olarak da AK Parti’nin 13 yıllık iktidarı süresince birçok altyapı yatırımlarına imza attığını, 200’ün üzerinde baraj yaptığını ve haliyle bu barajların tekrar yapılmayacağını, bugüne kadar yapılanların eksikleri ve açıkları kapatmak olduğunu ve toplumun, ekonominin birçok yarasının sarıldığını, sosyal yardımların arttırıldığını, bundan sonra da bu iyileştirmelerin devam edeceğini ifade etti.

Soylu, sözlerine şöyle devam etti: "Mart yerel seçimlerinde, Gezi olaylarında bu desteği apaçık gördük. Gezi olaylarında bu işin destekleyicisi çemberin dışında ve içindeki alkışlayıcısı ve lojistik ortaya koyan Paralel yapıdır. Bu daha sonra anlaşıldı. Böyle büyük bir ihanetle karşı karşıya kalabileceğimizi hiç kimse anlamadı, içeriden emanete ihanet edileceği, sırtımızdan bıçaklanabileceğimiz hiç bir şekilde anlaşılmaz bir işbirliği içerisinde bu gerçekleşmiş. Mart yerel seçimlerinde de HDP'yi desteklediler. Paralel yapı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de bazı yerlerde HDP'yi desteklediler, özellikle Güney Doğu'da baktılar ki AK Parti karşısındaki adaya Recep Tayyip Erdoğan karşısındaki adaya oy toplama konjoktörü müsait değil buranın gerçeklikleri buna müsait değil orada Selahattin Demirtaş'a HDP adayına oy topladılar. Türkiye'nin diğer bölgelerinde de CHP'nin güçlü olduğu yerlerde CHP'ye, MHP'nin güçlü olduğu yerlerde bu partiye ciddi bir şekilde Mart yerel seçimlerinde oy verdiler” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap