SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK'nın partisine oy vermek...

PKK'nın partisine oy vermek...

18 Ağustos 2015 Salı - 09:01








Bu konuda, böylesine akıl dışı zuhur olan iğrenç beyanla ilgili kalem oynatmak bile zul geldiği için yazmayacaktım. Ama şu tokmağı başkalarının eline verip, kendilerini davul haline getirenler, hesapları bozulduğu için bağırıp dursunlar da; yakınımızdan, yanı başımızdan aynı terane dile getirilince gel de yazma bakayım! Neymiş efendim; "CHP ile MHP, 'PKK'nın partisine oy vermeyin' dememiş!"

*

Aslında, bu toplum mühendisliği yapıp algı oluşturmak adına, böylesi bir ithamı (hele hele MHP'yi zikir ederek) iktidarı kaybettikleri için suçu başkasında arayan papağanlar gibi "bir adama kırk gün deli dersen deli olur" hesabıyla tekrarlayanlar, bugün olup bitenleri de görüp, anlayıp ilave ederek bir aynaya baksalar, bakabilseler yok mu? Suçluyu görecekler, sesini duyacaklar, Cenab-ı Allah'ın A'raf suresi 179'uncu ayetteki uyarısını anlayacaklar ama, siyasi çıkar ve dünya ikbali bırakmıyor ki!

O GERÇEK BİR KAHRAMANDI...

O'nun, Çaykaralı Ahmet Çamur'un kahramanlık hikayeleri o kadar çok ki; hepsi başlı başına birer destan... O bir kahramandı, o bir Alperen'di. O; bu dünyada gerçek kahraman olanların, öteki alemde varacakları yere gitti. Ama, şahadetin böylesi bile kalleşlerin, bu ülkede devlet eliyle adam yerine konmaya çalışılan yaratıkların eli ile olması yok mu? Dar geliyor, zor geliyor! * Üstat Abdurrahim Karakoç'un dediği gibi: "Üç aylık bebekler tutuldu taşa, Düşmanlar geriden eyler temaşa, Yaratan böylesin vermesin başa, Zor geliyor, zor geliyor gardaşım."


SURİYE'DE CUMA 3 YIL SONRA...

4 yıl önce, "6 ay sonra Şam'da cuma namazı kılacağız" diye yola çıkan zat-ı muhteremlere, Suriye belasının ne zaman biteceği konusunda ABD Dışişleri Bakanı haberi gönderdi: "İŞID ile mücedele en az 3 yıl daha sürecek." Anladınız mı, önümüzdeki 3 yıl daha neleri yaşayacağımızı? ABD'nin IŞİD bahanesi ile İsrail'e güvenilir bölge oluşturmak için kaç yıl daha Ortadoğu coğrafyasında kan dökmeye devam edeceğini. Hem de İncirlik'ten uçak kaldırarak... * Sanırım 4 yıl önce, cuma namazı için 6 ay sonrasına randevu veren dönemin Dışişleri Bakanı, bugünün Başbakanı, Şam'da Cuma'yı kaza etmek zorunda kalacak! İyi de Cuma'nın kazası yok ki!

TÜRK BAYRAĞI ASIN...

Bu ülkeyi; yani Türkiye'yi siyaset ve sermaye adına çıkar hesaplarının yapıldığı menfaat pazarlarına kadar değil, Allah'a insan olma adına hesabın verileceği mezara kadar sahiplendiğinizi göstermek için, yer ile gök arasında her yere; TÜRK BAYRAĞI ASIN.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap