SON DAKİKA



Haber > Gündem > Projesiz hayal kuruyorlar

Projesiz hayal kuruyorlar

19 Mayıs 2015 Salı - 10:23




AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, "Giresun’a bir çivi dahi çakamayanlar iktidar olma hayali kuruyorlar" dedi.





7 Haziran genel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Giresun İl Temsilcimiz Erkan Başkıran’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tütüncü, "Hiçbir iddiaları ve projeleri olmayanlar, geçmişlerinde Giresun’a tek bir çivi dahi çakamayanlar ancak iktidara yürümenin hayallerini kuruyorlar. Onlar pembe hayaller kurarken, biz çoktan koşmaya başladık" dedi.

MODERN BİR GELECEK

Her geçen gün gücüne güç katmaya devam eden AK Parti’nin, artık milletin tek umudu olduğunu belirten Tütüncü, "13 yıl önce millete hizmet parolasıyla yola çıkan AK Parti’nin, misyonunu defalarca ispatladığını hep birlikte gördük. Bu millete, 12 yıl başbakan olarak gecesini gündüzüne katarak ve hep milletine inanarak hizmet eden, milletimizin uzun zaman beklediği gerçek lider, şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda durmadan, dinlenmeden milletimizle birlikte yürüdük ve hep kazandık.

Milletimiz AK Parti ile aydınlığı, refahı, kalkınmayı, geleceğe emin bakmayı ve itibarı gördü. Dünyada adam yerine konulmayı ve güvenilir olmayı gördü. Tüm ülkede modern bir gelecek inşa edildi. Ülke genelinde yaşanan tüm bu olumlu gelişmeleri Karadeniz’in güzel ili Giresunumuzda da aynı şekilde gördü ve yaşadı. Şimdi önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinde de en yüksek desteği verecek ve bir kez daha AK Parti’ye sahip çıkacaktır. Yaptığımız tüm çalışmalar ve yürüttüğümüz her projede bunu açıkça görüyor ve halkımıza inanıyoruz. Giresun halkı bizi mahcup etmeyecektir" diye konuştu.

Birlikte güçlüyüz

AK Parti milletvekili adaylarını değerlendiren İl Başkanı Tütüncü, "Aday adaylığı sürecinde partiye ve millete gönül vermiş birçok arkadaşımız oldu. Onlar da adaylarımızın açıklanmasından sonra tek vücut olarak ve en ufak bir tereddüt göstermeden hedefe giden yolda desteklerini eksiltmediler" dedi. Son olarak Giresun’da yapılan hizmetlere dikkat çeken Tütüncü, "Giresun’umuzda hayata geçen ve geçmeye başlayan, hayal bile edilemeyen mega projeler de AK Parti iktidarı ile bir bir hayata geçti/geçiyor.

Türkiye’nin ve Avrupa’nın tek, dünyanın üçüncü, deniz üzerinde inşa edilen Ordu-Giresun Havaalanı’nın açılışını 22 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla törenle gerçekleştireceğiz. İşte tüm bunlar için Giresun olarak yine ve yeniden AK Parti demeye hazırız. 7 Haziran’da Giresun sandıkta gereken cevabı en net şekilde verecek ve 4-0 yaparak, hala yürüme gayretinde olanlara nasıl koşulduğunu gösterecektir" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap