SON DAKİKA



Haber > Gündem > Rotamız 2023!

Rotamız 2023!

03 Mayıs 2015 Pazar - 13:09




AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında bir günde en az 5 tane program yapıyor.





Günnar, Akçabaat İlçesinde Ortamahalle esnafı ile buluştuktan sonra, Akçaabat AK Parti ilçe binasında mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. Günnar, daha sonra Düzköy İlçesinde bir cenazeye ve bir taziye ziyaretine katıldı. Aynı ilçede bir çay ocağında vatandaşlarla buluşan Günnar, akşam programları kapsamında Akçaabat İlçesine geldi ve ilçenin Meydankaya, Çiçeklidüz, Yeşiltepe ve Bozdoğan Mahallerine konuk oldu. Burada vatandaşlarla buluşan Günnar, “Biz vatandaşlarımızla birlikte ortak akılda sürekli istişare halinde olacağız. Ekip halinde sizlerle bir bütün olacağız ve bu ekibin içinde sizlerde yer alacaksınız. Hizmet gemimiz sizlerle birlikte, sizlerin desteği ile kuvvetli bir şekilde rotasından ayrılmadan yoluna devam edecektir. Rotamız 2023’tür” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap