SON DAKİKA



Haber > Gündem > Saldırıya lanet okudu

Saldırıya lanet okudu

18 Mayıs 2015 Pazartesi - 14:52




Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, HDP Mersin ve Adana il başkanlıklarına konulan patlayıcının bir provokasyon olduğunu söyledi.





Bülent Arınç, AK Parti Van İl Başkanlığına ait seçim bürosunu ziyaret etti. Burada açıklama yapan Arınç, Adana ve Mersin’de Halkların Demokratik Partisi’ne (HDP) ait seçim bürolarına yönelik saldırı hakkında “HDP’nin Adana ve Mersin’deki binalarına sanırım bir ses bombası bırakmışlar. Patlayıcı etkisiyle birkaç kişi yaralanmış. Bundan dolayı bir infial meydana gelmiş. Bu bir provokasyon. Çünkü bugün saat 17.00’de o illerde HDP Genel Başkanının konuşma yapacağı, miting yapacağı biliniyor. O miting öncesinde birileri, kötü insanlar, yanlış iş yapanlar, ahlaksız insanlar bir provokasyon yapmış millet birbirine girsin, ülkede kaos meydana gelsin istemişler. Huzurunuzda samimiyetle şunu söylemek istiyorum, bu sabah HDP’nin Mersin ve Adana il başkanlıklarına konulan bu patlayıcı bir provokasyondur. Bunu lanetliyorum. Bu çok yanlış bir iştir. Ülkeye yazıktır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap