SON DAKİKA



Haber > Gündem > Selçuk Bayraktar’dan heyecanlandıran paylaşım! Tarih verildi

Selçuk Bayraktar’dan heyecanlandıran paylaşım! Tarih verildi

18 Temmuz 2021 Pazar - 12:23




BAYKAR İnsansız Hava Aracı Sistemleri ve Baykar Savunma teknik müdürü Selçuk Bayraktar yeni bir müjdenin haberini verdiler.





Savunma sanayi alanında adeta çığır açan Baykar firması saatler önce yeni ürününün tanıtımı için tarih vermişti. Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar’dan da dikkat çekici bir paylaşım geldi.

Baykar’ın “Bayram hediyesi yükleniyor!” başlıklı paylaşımında yeni uçakla ilgili ufak detaylar yer alırken 20 Temmuz tarihinin beklenilmesi gerekildiği notu düşüldü. Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ise açıklanacak müjdeye dikkat çektiği paylaşımında “Hayatta hangisi daha değerlidir diye sorsalar... Menzile varmak mı yola çıkmak mı? Yeni bir yola, Yine ilk günkü heyecanla başlamak derim...” diye yazarak Baykar firmasının heyecanlandıran videosunu paylaştı.

Diğer yandan açıklanacak müjdeyle ilgili bir çok varsayım ortaya atılırken takipçilerin geneli açıklanacak yeni uçağın tb3 olacağını yazdılar.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap