SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sen bildiğin gibi yap!

Sen bildiğin gibi yap!

24 Aralık 2013 Salı - 09:10




Bakırköy Kartaltepe’deki 70 dönümlük araziyi satın alan Ali Ağaoğlu’nun imar planlarında yapmak istediği değişiklik takibe takıldı.





Arazinin 40 dönümlük park alanını 26 dönüme indirmek, bina yüksekliğini 35 metreden 70 metreye çıkarmak ve böylece inşaat alanını yüzde 200 artırmak için belediyeye başvuran Ağaoğlu’nun bu talebi de reddedildi. Bunun üzerine Ağaoğlu Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile bir telefon görüşmesi yaptı. İşte teknik takibe takılan 1 Şubat 2013’teki konuşmalar: A.A: Alo. E.B: İyi akşamlar. A.A: Saygılar sunuyorum sayın bakanım, hayırlı akşamlar diliyorum. E.B: Allah iyilik versin, Allah kolaylık versin. A.A: O şeyle ilgili bir görüşecektim, herhalde o şeyle ilgili bir şey vardı da... E.B: Yok sen kendi bildiğin gibi yap, boş ver yani sen... Sana uymuyorsa sen bildiğin gibi yap. A.A: Yok uymuyor, şey bitmiş yani bir tek orada yanlış bir, yanlış bilgi veriyorlar, yani ön taraf zaten 70 orası, diğer taraf da... zaten... E.B: Tamam, tamam, tamam. Sen sana uygun nasılsa öyle yap... A.A: Çok teşekkür ederim, emirleriniz var mı sayın bakanım?
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap