SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sesi çıkmayan kimsesizlerin başkanıyım

Sesi çıkmayan kimsesizlerin başkanıyım

03 Şubat 2016 Çarşamba - 09:34




AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi partide görev yapan il başkanları arasında, il binasında en çok mesai harcayarak vatandaşla yüz yüze görüşme r





İl Başkanlığı makamında günde 6 saat mesaide bulunan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, geçmiş il başkanları arasında bu anlamda ‘l binasında ortalama en çok mesai harcayan başkan’ ünvanını da kazandı. Revi, Aralık ayında toplam 180 saatini İl Başkanlığı makamında vatandaşla yüz yüze görüşmeye ayırdığı gibi, alan çalışması için de sahayı ihmal etmiyor.

REVİ REKOR KIRDI

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, İl Başkanları arasında ilginç bir rekora imza attı. Revi, günde ortalama 6 saatini İl Başkanlığı binasındaki makamında vatandaş ile yüz yüze görüşmeye ayırarak Aralık ayı ortalamasında 180 saate ulaştı. Revi, zaman zaman İl Başkanlığı binasına çalışanlardan daha erken gelerek kapıyı açtığı da oluyor. Revi’nin il başkanlığında teşkilat ve ciddi yönetim anlayışı bazında değişiklikler hissedilirken, kendisi her gün ‘halk günü’ yapıyor.

İŞİMİ VE PARTİMİ SEVİYORUM

Haydar Revi, İl Başkanlığı sorumluluğunun Trabzon gibi bir şehirde çok önemli olduğunu vurgulayarak, “İşimi seviyorum. Eğer ortada bir başarı varsa, bu mahalle başkanından ilçe başkanına, ilçe yönetimine kadar herkesin katkısı ile oluyor. Elim, kolum, bacağım, teşkilat mensuplarıdır. Eski İl başkanlarımızın da bizlere desteği için özellikle teşekkür ediyorum” dedi.


SESİ ÇIKMAYAN KİMSESİZLERİN İL BAŞKANIYIM

Revi çoğu zaman mahalle, köy ve saha gezileri yaptığını belirterek; sesi çıkmayan, garipliğini kimseye duyurmayan vatandaşların da yardımına koşmak için özel çaba sarfettiğini ifade etti.

POLİTİKADA HEDEFİ NE?

Revi, politikada hedefinin Trabzon’a ve ülkenin gelişmişliğine katkı yapmak olduğunu belirterek, “Bir hedefim var. O da; Türkiye’nin 2023 hedefine ulaşmasında karınca kararınca katkımın olmasıdır” şeklinde konuştu.

KENDİNE HAS YENİLİKLER GÖRECEK MİYİZ?


İl Başkanı olduğu günden bu yana ekip çalışması ve ekip sorumluluğu açısından yürütme ve yönetiminde görev alanlarına tam yetki veren Revi, süreç içinde teşkilatlar bazında yeni hizmet anlayışı getireceklerini belirterek, “Biz çağa ayak uyduran, ihtiyaçları yerinde tespit eden bir görev anlayışı ile kendimizi her dakika yenilemeye çalışıyoruz” diye konuştu.

REVi’NiN BAŞKANLIĞINDA NELER OLDU?

-Her gün mesaisine İl Başkanlığı binasında başlamaya özen gösteriyor. -Öğleden önce 2, öğleden sonra ise 4 saat vatandaşla yüz yüze görüşüyor. -Yürütme toplantılarının gündemi yoğun ve dolu oluyor. -İl Başkanlığı binasının yeni yerine taşınmasını organize etti. -Milletvekillerinin halk günü, onun İl Başkanlığı döneminde başladı. -İl Başkanlığı binasında nöbetçi yönetici uygulamasını titizlikle sürdürüyor. - Özellikle kırsal alandan gelen şikâyetleri bizzat yerinde gidip inceliyor. -Ayda ortalama 180 saatini İl Başkanlığı binasında geçiriyor ki bu bir Trabzon rekoru.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap