SON DAKİKA



Haber > Gündem > Soylu-Özdağ tartışması alev alev: Telefonda görüşüp, küfürleştiler!

Soylu-Özdağ tartışması alev alev: Telefonda görüşüp, küfürleştiler!

11 Eylül 2022 Pazar - 15:35




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ arasındaki gerilim sürüyor. Özdağ, Bakan Soylu ile telefonla görüştüğünü açıkladı. Özdağ Soylu'nun kendisine küfür ettiğini söyledi.





Daha önce Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü önüne gelen ve İçişleri Bakanı Soylu ile Suriyeli mülteciler üzerinden polemik yaşayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bakan Soylu'nun kendisine küfür ettiğini öne süren Özdağ, "Karşıma çıkacağını söyledin. Hadi bakalım. Yeri ve zamanı sen belirle." dedi.

Kişisel Twitter hesabında Bakan Soylu ile aralarındaki tartışmayla ilgili olarak yeni bir paylaşımda bulunan Özdağ şu ifadeleri kullandı:

"Süleyman Soylu biraz önce telefonda benim sana iftira attırma mesajı atmam üzerine senin başlattığın bir küfürleşme yaşadık. Karşıma çıkacağını söyledin. Hadi bakalım. Yeri ve zamanı sen belirle. En son ben belirlediğim zaman kaçmıştın. Hadi görelim yüreğini korkak iftiracı."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap