SON DAKİKA



Haber > Gündem > Soylu ve Yavaş yan yana gelmişti! O karedeki gerçek ortaya çıktı

Soylu ve Yavaş yan yana gelmişti! O karedeki gerçek ortaya çıktı

13 Haziran 2022 Pazartesi - 14:13




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yan yana geldiği fotoğrafa ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.





Başkentte birkaç gündür etkisini gösteren sağanak yağış kayıplara yol açtı. Ankara'da yaşanan sel felaketi sebebiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etmişti. Süleyman Soylu'nun görüşmeye ıslak çizmelerle gelmesi bazı trol hesaplar tarafından çarpıtılmıştı. 

"SOYLU ÇİZMEYLE GİRMEYİ TERCİH ETMİŞ"

Süleyman Soylu'nun sahada olduğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ise makamında olayı takip ettiği iddiası asılsız çıktı. Ankara Kuşu isimli sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Mansur Yavaş'ın görüşme öncesi yağmurluklarını ve çizmelerini çıkardığı belirtildi.

Söz konusu paylaşımda, "Akyurt fotonun gerçeği bu. Bütün ilçe belediye başkanları ve Mansur Yavaş yağmurluklarını ve çizmeleri çıkartmış, başkanın makamına öyle girmişler. Süleyman Soylu ise çizmeyle girmeyi tercih etmiş. Akyurt’ta da tesadüfen oradaymış, polis akademisinde bi program varmış" ifadeleri kullanıldı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap