SON DAKİKA



Haber > Gündem > Soylu'dan HDP'ye gönderme

Soylu'dan HDP'ye gönderme

14 Ekim 2016 Cuma - 10:46




Soylu, AK Parti Iğdır İl Başkanlığınca Iğdır Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen AK Parti Siyaset Akademisi dersinde yaptığı konuşmada, AK





HDP siyasetini eleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şunları aktardı: “Bugün HDP siyaseten kendini yanlış konumlandırmış şekilde kendisine oy veren halkın, bireylerin yanında bulunmak yerine, kendi ifadeleriyle sırtını PKK’ya, PYD’ye dayayarak terörün yanında konumlandırmıştır. Onlara buradan acı bir haber vereyim, güvendikleri dağlara kar yağmaktadır, sırtlarını dayadıkları terör örgütü değil oluş girdabı içerisine girmiştir. 15 Temmuz’dan daha sonra içlerindeki hainlerden arınmış ve hareket kabiliyeti artmış güvenlik güçlerimiz düzenledikleri operasyonlarla bundan böyle benzer çizgide buluşmuş FETÖ, PKK ve DAEŞ’e karşısında bir büyük çaba başlatmışlardır. İnşallah bölgemizde sivil siyaseti güçlendirecek, bu terör belasından kısa sürede sonsuza dek kurtulmuş olacağız.”

TERÖR KABUSUNU BU ÜLKEDE SONA ERDİRECEĞİZ

Soylu, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile bazı belediyelere yapılan görevlendirmelere ilişkin de atanan kayyumlar ve yapılan görevlendirmelerin milletin verdiği oy ile ödediği vergiye sahip meydana çıkan bir anlayış içerisinde gerçekleştiğini söyledi. Soylu, “Demokrasiyi bir Truva atı olarak kullanacaksın, istismar edeceksin, belediyeye geldiğini ifade edeceksin, belediye başkanı olduğunu açıklama edeceksin, Avrupa’ya gidip ‘Türkiye’de kayyum atıyorlar’ diyeceksin. Be vicdansız, kayyumu sen belediye seçimlerinin birincil gününde 14-15 yaşında bir çocuğun bile bildiği bir benzer başkan bir iddiaya göre komiser atayarak, orada demokrasiyi daha alçak etmeye çalışarak birincil günden getirmişsin. Demokrasiyi, siyaseti rezil etmek için ellerinden gelen bütün her şeyi ortaya koymuşlardır, buna müsaade etmeyeceğimizi bilmelerini istiyoruz. Ilk günden itibaren kararlılığımız devam etmektedir. Terör kabusunu bu ülkede sona erdireceğiz.” sözlerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap