SON DAKİKA



Haber > Gündem > Soylu'ya çifte tebrik

Soylu'ya çifte tebrik

18 Kasım 2015 Çarşamba - 09:40








1 Kasım Genel Seçimi’nin ardından Trabzon’da büyük bir başarı sağlayan AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu’yu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefon açarak tebrik ettiği ortaya çıktı. Başbakan Davutoğlu’nun ise dünkü Meclis Yemin Töreni öncesi teşekkür için Soylu ile bir araya geldiği ortaya çıktı. İkilinin baş başa görüşmesi Soylu’ya bakanlık görevinin verileceği iddialarını güçlendirdi. 

BİR ARAYA GELDİLER

1 Kasım Genel Seçimi’nin ardından Trabzon bakanlık beklerken, AK Parti MKYK Üyesi Süleyman Soylu’ya çifte tebrik geldi. Seçimlerin ardından bölgede teşekkür ziyaretlerini tamamlayarak TBMM’deki yemin törenine katılan Soylu’nun, tören öncesi Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldiği ortaya çıktı.

30 DAKİKA GÖRÜŞTÜLER

Yaklaşık 30 dakika Soylu ile görüşen Başbakan Davutoğlu’nun, “7 Haziran’dan sonra çok iyi bir çalışma yaptınız. Rekor bir oya imza attınız. Trabzon bizlere bugüne kadar hep sahip çıkmıştır. Bizler de hükümet olarak Trabzon’u asla unutmayacağız” dediği iddia edilirken, ikilinin baş başa görüşmesi, Soylu’ya bakanlık görevinin verileceği iddialarını güçlendirdi. 


Sizleri tebrik ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da seçimin ardından Soylu’yu arayarak “Bölgede büyük bir başarıya imza attınız. Sizleri tebrik ediyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Soylu’nun hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hem de Başbakan Davutoğlu’na gelecek seçimde daha çok çalışacaklarının sözünü verdiği ortaya çıktı.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap