SON DAKİKA



Haber > Gündem > Süleyman Soylu alkışı hak ediyor...

Süleyman Soylu alkışı hak ediyor...

27 Ocak 2017 Cuma - 09:25








Her hafta, başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizdeki iller olmak üzere, birçok ilimizi ziyaret eden, halkla bütünleşen İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu çok farklı bir İçişleri Bakanı profili çiziyor. Halk tarafından çok seviliyor. Bıkmadan usanmadan halkın dertlerini dinliyor. Ev ziyaretleri yapıyor. Halkla birebir empati kuruyor. Bu ateş çemberine girmek ve bunları yapmak yürek ister. Kendisi Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en cesur İçişleri Bakanı olarak tarihe geçti. Bir Trabzonlu olarak bu örnek davranışlarından dolayı gurur duyduk kendisiyle. Olay budur. Ankara'da oturmakla ülke yönetilmez. Milletin meseleleri merkezden çözülemez. Kendisini yürekten kutluyorum.

AHMET METİN GENÇ'İN HALEP DUYARLILIĞI

Ortahisar Belediyesi'nin Suriye'nin Halep şehrinde yaşayan insanlar için başlatmış olduğu yardım kampanyasında toplanan malzemeler törenle Karkamış Sınır Kapısı'na gönderildi. Belediyenin, "Ortahisar'dan Halep'e Yardım Eli"' sloganıyla düzenlediği yardım kampanyasında, vatandaşlardan toplanan içinde giysi, gıda ve su gibi toplamda 66 bin 59 parçanın bulunduğu yardım malzemesi tırlarla; yakılmış ve yıkılmış olan Halep'e uğurlandı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in toplumsal meselelere ne kadar duyarlı bir insan olduğunu bilmeyen yoktur. Bir Trabzonlu olarak onun bu özelliğini hep takdir etmişimdir. "Ortahisar'dan Halep'e Yardım Eli"' sloganıyla gerçekleştirdiği bu önemli ve insanî sosyal sorumluluk projesine öncülük ettiği için Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i yürekten kutluyorum. Bunun yanında yardım kampanyasına iştirak ederek mazlumları ve mağdurları sevindiren duyarlı halkımıza da teşekkür ediyoruz.

KARANTİNA...

AK Parti Trabzon milletvekili Muhammet Balta'yı TBMM Genel Kurulu'nda bacağından ısıran mahlukat meclis zabıta ekipleri tarafından aranıyor!..


Bu mahlûkatın kuduz olup olmadığı henüz tespit edilemediğinden meclis derhal karantina altına alınmalıdır. AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta'ya geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz. Kendisine acizane bir de tavsiyede bulunmak istiyorum: Bundan sonra mecliste değneksiz dolaşma!... Ne olur ne olmaz!..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap