SON DAKİKA



Haber > Gündem > Süleyman Soylu Borsa'da

Süleyman Soylu Borsa'da

06 Mayıs 2015 Çarşamba - 13:00




Süleyman Soylu, il başkanı Haydar Revi ve partililer,Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek meclis üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.





Ak Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu ile  1.sıra milletvekili adayı Süleyman Soylu, il başkanı Haydar Revi ve partililer,Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek meclis üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu. AK Parti heyetine Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav, borsanın çalışmaları ve özellik de söz sahibi olunan fındık sektörü ile ilgili bilgiler verdiler. Mehmet Cirav, 2009’dan itibaren uygulamaya konulan serbest piyasa sistemi ile sektöre belirli bir istikrar geldiğini belirterek, “Ancak üreticinin desteklenmesinin alan bazlı yapılması verim ve kalite açısından büyük sıkıntılara sebep olmaktadır. Bu sistemin kaldırılması ve desteklemenin direk olarak ürüne verilmesi gerekir. Aksi takdirde çok yakında satacak fındık bulmakta sıkıntı çekebilir, tüketim için gelen talepleri karşılayamayabilir, bunu da başka ülkelerin giderilmesi için üretimi arttırmalarına sebep olabiliriz” dedi. Süleyman Soylu’da, fındığın ülke ve bölge için önemini bildiklerini belirterek, uygulanacak politikaların seçiminde hükümetin tüm kesimleri kapsayacak şekilde hareket ettiğini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap