SON DAKİKA



Haber > Gündem > Süleyman Soylu'dan Erdoğan'a sürpriz telefon!

Süleyman Soylu'dan Erdoğan'a sürpriz telefon!

20 Eylül 2021 Pazartesi - 10:00




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında gelen istekler üzerine sürpriz bir telefon görüşmesi yapıldı.





Son haftalarda hakkında çıkan iddialar nedeniyle aralarının açık olduğu konuşulan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sürpriz bir telefon araması gerçekleştirdi.

Süleyman Soylu, Keşan ilçesinde Gökçetepe Milli Parkı'nda düzenlenen AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Eğitim ve Motivasyon Kampı'nda gençlerle bir araya geldi. Yapılan etkinlik esnasında gençlerin 'Reis'i ara' ısrarı üzerine Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefon bağlantısıyla gençlere “Bu buluşmanızı İstanbul’dan en kalbi duygularla selamlıyorum. Geceniz hayırlı olsun. Bu buluşmanız inanıyorum ki sadece Edirne’nin değil Trakya’nın geleceği için hayırlara vesile olsun. İnşallah en yakında zamanda bir arada olmanın hasreti içerisindeyim. Bunu özellikle bildirmek istiyorum” diye seslendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap