SON DAKİKA



Haber > Gündem > Takdir milletin

Takdir milletin

05 Nisan 2017 Çarşamba - 15:39




AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, referandum gezileri kapsamında il genelinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirirken 16 Nisan’da takdirin mill





Erkan BAŞKIRAN

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, referandum gezileri kapsamında il genelinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Hemşehrilerinin anayasa değişikliğine güçlü ‘evet’ desteğini hissettik diye konuşan Milletvekili Öztürk, Doğankent ve Yağlıdere ilçelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Ardından merkez Batlama Manaroğlu’nda yöre halkı ve Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleriyle düzenlenen toplantılarda buluşan Öztürk, 16 Nisan’da yapılacak referandum için destek istedi.

SÜREKLİ ERKEN SEÇİM!

Öztürk, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu referandumla birlikte Türkiye’de çocuklarımızı, torunlarımızı herkesi etkileyecek bir sistem değişikliği onaylanacak. Bu son derece önemli. Çünkü Türkiye 1923’den bugüne kadar parlamenter sistemle yönetiliyor. Türkiye’de ortalama olarak neredeyse 7-8 ayda bir hükümet değişmiş. Sürekli erken seçimler, sürekli hükümet pazarlıkları, ekonomide büyük sıkıntılar velhasıl Türkiye tabiri caizse yerinde patinaj yapmış. 16 Nisan’da miilletin takdiri ile son söz söylenecektir.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap