SON DAKİKA



Haber > Gündem > Talimat verdim kaldırıyoruz!

Talimat verdim kaldırıyoruz!

26 Mayıs 2017 Cuma - 18:00




Cumhurbaşkanı Erdoğan İmam Hatip Gençlik buluşmasında konuştu. Erdoğan stadyumlardan 'arena' isminin kaldırılması için talimat verdiğini söyledi.





İşte satır başları...

İmam Hatip okullarının temelini atanlar başta olmak üzere bu okulların kurulmasında gelişmesinde emeği olan herkese huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bugünlere kolay gelmedik. Sizleri üniversitelerin kapılarından çevirdiler. Ama sabrettik.

ÇOK ÇİLE ÇEKTİK

İlimde irfanda rekabet istiyorum onun için de gayretinizi çok önemsiyorum. Katsayılar kalktı. Artık isteyen istediği okula gidebiliyor. Şimdi sizden ilimde irfanda rekabet istiyorum. Bugün bulunduğumuz yere tırnaklarımızla kazıyarak geldik. 4 çocuğu imam hatip mezunu bir baba olarak okulların kapısında anne-baba olarak bizler de çok çile çektik. Ama hamdolsun bunlar aşıldı.

O HABERLER YALANDIR, YANLIŞTIR, KASITLIDIR


Hiçbir kazanım bize altın tepside sunulmadı. Bu okulları harcında alın teri var. Kimi çevreler ısrarla bu okulları karalamaya çalışıyor. Bırakın başı açık kızım da başı örtülü kızım da üniversite yolunda rekabet etsin. Okulların zorla imam hatiplere çevirildiği haberleri yalandır, yanlıştır, kasıtlıdır. Karşısında önce ben dururum. Bizim zorlamayla asla işimiz olmayacaktır. Hiçbir zaman başkalarına dayatma içinde olmadık. 28 Şubat ürünü olan ayıbı biz ortadan kaldırdık.

FETÖ İSTİSMAR ZEMİNİ BULAMADI

İmam Hatipte yetişen nesil ülkesi ve milleti için her türlü fedakarlığı göze alan 15 Temmuz ruhunun ta kendisidir. Meşru olmayan hiç bir işle imam hatipli yanyana gelmez. İşte bunun için FETÖ gibi ihanet çeteleri bu kutlu çatı altında kendilerine istismar zemini bulamamışlardır.

ÇOCUKLARIMI YURT DIŞINA GÖNDERMEK ZORUNDA KALDIM

Benim kendi evlatlarım Boğaziçi'ne girecek puanı aldığı halde katsayı engeline takıldı. Ben de çocuklarımı yurt dışına göndermek zorunda kaldım.


ARENA İSİMLERİNİ STADYUMLARDAN KALDIRACAĞIZ

Burası Kasımpaşa doğup büyüdüğüm yer. Burada stadyuma adımı verdiler. Arena demiyorum. Biz arenalara karşıyız. Bakana talimat verdim. Arena isimlerini stadyumlardan kaldıracağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap