SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tek bir çakıl taşı koparamazsınız!

Tek bir çakıl taşı koparamazsınız!

03 Kasım 2017 Cuma - 16:00




Başbakan Binali Yıldırım, “Hainler iyi bilsin ki bu vatanın tek bir karış toprağını tek bir çakıl taşını dahi koparamazsınız” açıklamasında bulundu.





Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Üniversitesinin 2017-2018 eğitim öğretim yılı açılışı ve bazı temel atma törenlerine katılmak üzere gittiği Erzincan’da halka hitap etti.Konuşmasına Şemdinli ve Diyarbakır’da yaşanan terör saldırılarıyla başlayan Başbakan Yıldırım, “Alçak terör örgütü bölüğümüze saldırdı, Şemdinli’de. 8 vatan evladı bölücü terör örgütünün saldırısında şehit düştü. Diyarbakır’da da yine operasyon sırasında bir polisimiz şehit oldu. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Milletimizin başı sağolsun” dedi.15 Temmuz gecesi Erzincan başta olmak üzere 80 milyon vatan evladının destan yazdığını söyleyen Başbakan Yıldırım, "Hainler iyi bilsin ki bu vatanın tek bir karış toprağını tek bir çakıl taşını dahi koparamazsınız. Bu bayrak inmez. Bu ezan dinmez. Türkiye bölünmez. Bu millet yenilmez" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap