SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ticari bağlar güçlenecek

Ticari bağlar güçlenecek

24 Ağustos 2017 Perşembe - 14:00




Başbakan Binali Yıldırım, Vietnam-Türkiye İş Forumunda konuştu. Yıldırım, “Asya kıtasındaki ülkelerle ticari bağlantılarımızı güçlendireceğiz” dedi.





Başbakan Binali Yıldırım, Vietnam-Türkiye İş Forumunda yaptığı konuşmada, temel hedeflerinin iki ülke arasındaki siyasi ilişkilerde kaydedilen yoğun ve yakın işbirliği sürecinin ekonomik ilişkilerde de karşılık bulması olduğunu söyleyerek, ticari ve ekonomik ilişkilerin devletten devlete, hükümetten hükümete ilişkilerle sınırlı olmadığını belirtti.

Yıldırım, şöyle konuştu: “Dışa açık ve serbest ekonomi anlayışıyla küresel sitemde aktif rol oynayan ülkemiz, sadece bölgesel sorunların değil küresel sorunların da çözülmesinde etkin katkı sağlamayı sürdürecektir. Ülkemiz Uzak Doğu ve genel anlamında Asya pazarında ticari ve ekonomik etkinliğini artırma stratejisini sürdürecektir. Özellikle Vietnam gibi stratejik önemi yüksek bir ülkeyle işbirliği içinde olmak ve bunu daha da ileri taşımak önceliklerimiz arasında yer almaktadır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap