SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon için elimizi taşın altına koyalım!

Trabzon için elimizi taşın altına koyalım!

30 Mart 2015 Pazartesi - 10:05




AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Ömer Yıldız, Trabzon’da çarpık yapılaşmanın bir an önce önüne geçilmesi, tarım ve hayvancılığın yeniden canla





“Geleceğimiz olan çocuklarımızı düşünüyorsak, Trabzon sınırları içerisinde çarpık yapılaşmanın bir an önce durdurulması, şehrimizin yeniden projelendirilmesi Trabzon’un tarihine, kültürüne ve de turizme uygun yeni imar planları yapılması ve derhal hayata geçirilmesi gerekir” diyen Yıldız, şöyle devam etti: “Çocuklarımızın geleceğini karartmamak adına bu konuda herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Biz Avrasya Üniversitesi olarak bu konuda çok duyarlıyız. Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin de bu konuda yapıcı çalışmalarının olduğunu biliyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, ilçe belediye başkanlarımızla birlikte bu sorunun üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun işaret ettiği gibi, denizle Karadeniz’in eşsiz doğasını birbirinden ayırmak değil, birbiriye bütünleştirmemiz gerekmektedir.”

ÖNCELİĞİM BU OLACAK

Yıldız, şöyle devam etti: “Trabzon’a yapacağımız ve gençlerimize bırakacağımız en önemli mirasın bunun olacağına inanıyorum. Bu konunun siyaset üstü düşünülmesi gerekir. Bu projemiz, bütün siyasilerin ve sivil toplum teşkilatlarının da içinde olacağı bir çalışma ile mümkün olacaktır. O zaman gerçek Trabzon ortaya çıkacak ve Trabzon’u dünya kenti yapmış olacağız. Bu konuda Avrasya Üniversitesi olarak çalışmalarımız devam etmektedir. Milletvekili seçildiğim takdirde önceliğim bu olacaktır, olmasam da Avrasya Üniversitesi’nin yine önceliği bu olacaktır. İnanıyorum ki, Trabzon’a yapılabilecek en büyük yatırım bu olacak.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap