SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon şenlenecek

Trabzon şenlenecek

15 Mayıs 2015 Cuma - 14:15




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, sürmene’de Çvuşzade Derneği ile kahvaltıda bir araya geldi





Süleyman Soylu, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'da bir aydan beri seçim kampanyası kapsamında gece gündüz çalıştıklarını belirterek, "Bir ay içerisinde buradan sadece 3-4 gün ayrıldım. Bir gün içinde bazen 4 televizyon kanalına katıldım. Sayın Başbakanımızın programları oldu, stratejik toplantılarımız oldu. Her gece 3-4 gibi yatıyoruz, sabah namazına kalkıyoruz ve gece yarılarına kadar çalışıyoruz. Bizim bir derdimiz var, sizin sorumluluğunuz, ülkemizin geleceğinin sorumluluğu var" dedi.

Trabzon'un AK Parti iktidarında büyük yatırımlar aldığını ifade eden Soylu, "Safiye hanım, Cevdet bey burada, hepsinden Allah razı olsun. Trabzon'a 13,5 katrilyon yatırım yapıldı, bu çok önemli bir şey. Hastanelerden yollara, spor yatırımlarından eğitim yatırımlarına kadar ve bunlar kolay olan işler değil. Akyazı Stadı'ndan Kanuni Bulvarı’na, Zağanos dönüşümünden, Tabakhane dönüşümüne, tamamlanan hastanelere kadar bir çok şey yapıldı ve de bundan sonra da yapılmaya devam edecek. Bizim görevimiz bu yatırım ivmesini daha da yukarılara taşımaktır" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap